яка ж я развєсєлая ТП

Dec 28, 2010 18:42

я другий тиждень купую всім подарунки. купую, купую.... і лишаю їх собі. уж дуже хароші подаруночки купую, понімаєте? те, що сама б хотіла...
сьогодні вранці мене збудила смс, що "ви виграли форд-фієсту" і з цього приводу нада обратиться на Луначарського. я конешно в ярості, що мене будять в несусвєтну рань - в 10 ранку якісь уєбні. розумію, що це йобаний лохотрон, але все ж злості стало менше, ніж вчора і позавчора, коли мене будили смс від гренд гелері, сан стейшн і ще медок джінс. хоч віртуально щось виграла - перший раз у житті.
добре що не пишуть " ви програли". бляді. обращайтесь к патологоанатому, свині прокляті, ви обманюєте братів своїх і горєть вам в аду.

снилось, що я перебуваю на узбережжі, всі купаємся в морі (я, мої друзі, знайомі, і ви, якісь неізвєсні мені блогери, колишні колеги по роботі), і тут море какбе пропада, тіпа відплив, і нове море насувається, чистіше і гарніше, тільки поки у вигляді синього озоно-йодистого туману, і ми хутко всі на берег, щоб звільнити дно для нової і чистої води, і щоб не знесло потоком.
сонце яскраве, на піску люди грають в м'яча, всім добре і благодать кругом.
і я купила в якоїсь женщіни купальнік білий в квіти і туфлі білі на обчасах, але дуже зручні, по нозі якраз, що ви понімаєте, мене удівило навіть у ві сні - я на обчасах взуття не ношу.
а позавчора снилось, що купила сині балетки, і такі собі, найскромніші, а взула - і такі вони стали вдруг стильні та гарні - прелісь, і удобство і шік. а то цілий рік я уві сні взуття вибирала, але нічого не могла підібрать, то розпаровка, то не мій розмір, то не подобалось, так і лишала.

а взагалі, настрій у мене сьогодні заєбісь, тільки почєму-то ніхто в це не вірить, всі бояться...
ну шо за люди?
не боїсь, налітай, всьо заєб..сь.

сни, што ви бляді пріунилі

Previous post Next post
Up