осторожно, бабушка

Jan 19, 2010 11:43

http://community.livejournal.com/pudor_fututus/15080.html?view=129512#t129512
тут я пишу і показую бабушку-політолуха.
її коментарі і статті виражають для мене те, що бабушка завжди плете якесь общєізвєсноє, оцеє-поцеє рівня старушкі-дворніка. складається враження, що бабушка використовує медію для поіска собі партнерів, відімо сайти і прочіє джерела поіска ісчєрпани.

я зла і агресивна женщіна, можливо, але природньо, що бабушка побоюється сильного управлінця у владі - де ж вона буде блєять свою хрюканіну, ніхто таке не надрукує і не покаже, просто потому шо бабушка унила і всі будуть глядєть на нєйо як і положено: как на говно, такскозадь. дєньгі на мокеяж, прічєсон і косдюм будуть кончаться сразу і не начавшись.

до Медведчука (хоч яка він сволочь, нігадяй) http://korrespondent.net/opinions/1030620 треба ще дорости, особінно до його лаконічності і влучності суджень. це я про те, що не кожне униле гомно може буть нігадяєм - просто кишка тонка.

при адекватному уважающому себе (а не самозакоханому) президенті копчений гном Арфуш і така бабушка хуячили б на хімії в черкасах, виступали в цирку або продавали мандаріни, а не появлялись в присутствєнних мєстах поперед усіх, і на бенкетах, де зразу підбіга камера з мікрофоном і спрашує в йобаной обіз'яни її мнєніє. для кого спрашувать?

бабушка і гном маст дай форевер, я щітаю. а Медведчуку - возмєздіє.

ггг, горітє в аду, оцеє поцеє, шарман і еротік, што ви бляді пріунилі

Previous post Next post
Up