короткий шлях

Apr 11, 2013 03:50

Ось три манери написання про одну проблему:

І. Популістська (фігура перша, агресивно-пасіонарна, із осудом):
Вирощені в колбах малогабариток мамами дідобаби розмірковують над забороною абортів. Підхопили і несуть "ідею". Яка хуцпа, їй-богу. Ви спочатку зловіть ту, хто од вас не те що зачати, за руку чи під руку публічно пройтись погодиться в своєму середовищі - на районі, під офісом, при родичах. Знаючи, що ви ніщейоб, урод, і що всі знають те саме.
Придивіться: чоловіки, що успішно реалізувались в стосунках і відповідальному батьківстві про аборти міркувати не спішать, і спихувати вину на жінок - також. Дурники, беріть з них приклад і помовчуйте - не видавайте себе так швидко і очевидно. Научайтесь діяти обережно, дрочери - без цього вам свою ущербну генетику впарити в часовий континіум не вдасться.

ІІ. Аналіз глибшої проблеми, фігура з узагальненнями:
Давайте поглянемо статистику - скільки чоловіків самостійно, без допомоги інших жінок (мами, бабусі, дружини, сестри, старшої доньки) виховує самостійно дитину. І порівняємо аналогічної до статистики по жінках.
Замість проведення справжніх реформ, стимулюючих дрібне підприємництво і реальну підтримку дітей за рахунок залучених від податків фондів, держава, дбаючи про збільшення поголів'я рабів на галерах, яких в свою чергу, обкладуть поборами, щоб було з чого формувати бюджет (а відповідно - його дерибанити), і не іссякла вервечка попиту на породільно-ритуальні послуги, вирішили збільшити поголів'я плебеїв забороною абортів і відтак - простим арифметичним збільшенням народжуваності. Забули відновити чудовий податок на бездітність (тссс, не підказуйте їм). Бачать, що не дають ради катастрофічному зменшенню населення - хто не встиг виїхати в заробітчанство, але залишився з активною позицією - по тюрмах, талановитих і адекватних - виштовхувать і не давати роботи, щоб не реалізувались тут і не наплодили думаючих і вимогливих. Тільки бидло, пиво і телевізор "Великі Задрочі мають талант". Кого не замочили в конкурентній боротьбі 90-х і 200-х, - наркотою і алкоголем, додався пост-Чорнобильський повальний рак і хвороби, викликані уєбанщиною - власною і чужою (СНІД, туберкульоз, гепатит Б), психосоматикою і стресами, безнадією і відчаєм і банально покрученням свідомості, - так думають, а давайте чисто збільшимо без особливих затрат - підвищимо ціни на якісні засоби контрацепції, зробивши їх недоступними, і заборонимо переривання вагітності.

ІІІ. Капітан Очевидько, ваш вихід. Партія "Свобода" розпочала свою тріумфальну ходу, яку я уже описувала раніше - аби у Януковича не було конкурентів, і між дияволом і вигрібною ямою вибрали друге. Тобто вибір найменшого зла, в найкращих традиціях постсовка. "Свобода" транслюватиме дедалі страхітливіші і дебільніші гасла і програми, адже ось 2014 уже скоро, а там і вибори. Набирайте оберти, панове! І до того ж, мимоволі буде найкраще деградизовано і дискредитоване саме поняття "український націоналізм".

вєщєє, долбойоби, што ви бляді пріунилі

Previous post Next post
Up