як ми з Бурковською робили радіо

Mar 30, 2013 02:42



якщо ви надаєте перевагу й надалі сєтувать на відсутність контенту окрім "соу сепелявих" або мандосьї в гламурє, це ваша справа. але чи маєте ви право вимагати покращень, якщо не готові їх підтримати?

а якщо ви хочете побачити і почути щось важливе, можете запропонувати тему та/або людей, які її можуть розкрити і ілюструвати собою, - ласкаво просимо вас з вашими думками.
концепція "Твоя Правда" - це щоб заговорили люди, яких раніше не запрошували до слова, але даремно - бо їм є що сказати. наприклад,  хто не поширював уєбанщини, а робив тихо і вірно свою справу, хтось, можливо знавець в якійсь надзвичайно цікавій технології чи ремеслі, або має цікаві історії людей, які за сучасних умов ніколи не потраплять на шоу в телевізор чи мейнстрімний медіаконтент, тому що в них немає глупо екстриму, а правдива і щира історія людини, яка гідно пройшла випробування і не спокусилась грошима, зробивши з них свого єдиного кумира, або навпаки, людина, яка лицемірить і видає себе за іншого, мєлькая скрізь своїм хитруватим жалом, має бути виведена сам-на-сам із своїми діяннями - надсилайте явки, паролі, теми, ми їх розглянемо і втілимо найцікавіші.

зрештою, не буває гарної справи без адекватної підтримки, люди роблять для людей.
наперед вдячна за ваші пропозиції, поради і міркування.

фото, компанія по улучшенію міра, сад людський, кармічєскіє куплєти, проект

Previous post Next post
Up