постіґая вас

Feb 20, 2013 17:25

Сьогодні мені приснилось, що я чоловік, і маю секс з старшою за мене, але симпатичною, хоча дещо унилою, жінкою. Я відчувала свій орган, як він набухає, наче бутон, як він відчуває м'якоть жіночого лона, крім того, я мислила і емоційно переживала події як чоловік. Це набагато цікавіше переповісти, аніж я би продовжила натуралістичний опис статевого акту.
Головне, що симпатії - окремо, а збудження - окремо. Найцікавіше дізнатись, як мислить чоловік. (Поза ерогованим станом, звісно).
Господи, тепер я все про вас знаю, сволочі, ну дєржитєсь. Коли жінки хочуть просто гарячого сексу, чоловіки хочуть романтики, який ужас.

У мене з'явилось багато підстав для роздумів і аналізу. Я знаю тепер, що потрібно підкоригувати в собі, аби змінити череду набридлого типу в житті. Це доволі легко, треба тільки навчитись приховувати деякі емоції.
Чоловіком бути не легше і не краще - це просто зовсім інше, ні, не те, щоб дзеркально навпаки. Але якби чоловіки емоційно реагували і мислили в унісон з емоціями, думками, а простіше сказати - ритмами жінки, це був би абсурд, без "тертя" іскри між ними не було би ніколи, ну ад був би, да. Жінка ставала би чоловіком, а чоловік - жінкою. Зрештою, корінь статевих неврозів сучасності, я щітаю, мною намацано - він в тому й полягає. Багато моїх підозр справдилось.

Здається, чоловік був би з мене - брутально-ніжний покидьок, канєшна. Попри те, що такий тип приваблює бабів, він також був би самотній, хоча довкола роїться багато, а жодної - такої як треба. Бо як виявилось, пасіонарії не вміють вибирати. Ось ніби вони вибрали, тащать в кігтях, а зовсім не те, тому  що од "зовсім того" вони отпрянуть, коли треба хапать і тащить або присісти і вичигувать. Здається, я починаю розуміти чому. В залежності від того, яка частина домінує: материнська чи батьківська.

У чоловіка може на поверхні менше емоцій, зате серединний шлях до неврозу - ширший, глибший, і вичавить невроз, викликаний однією жінкою, можна майже виключно з допомогою іншої жінки - як чоловікам важко! Жінка може позбутись неврозу і сама, і з допомогою жінки або чоловіка. Змінивши поведінку, вона має шанси привернути увагу чоловіка іншого типу - так мені здається. У чоловіка все навпаки - або пан, або пропав. Він, біднятко, живе поміж домінантними началами і хилиться то туди, то сюди - поміж почуттям провини і почуттям переможця.

Дорогі чоловіки, у мене тепер до вас менше претензій і питань!

Розповіла Одуванову про свій сон, що я відчувала, як набухає член - він сказав, що раз так, більше новин у нього немає, - я уже все знаю. От животне.
Але тепер це животне я знаю ізсередини, із самих нутрощів.
Хоча навряд чи це знання мені поможе в стосунках - от лікувати, я здається уже можу. Бггг))))

ексклюзив, угол зрєнєя, ужос, сни, дискурс коїтуса, што ви бляді пріунилі, диво, дослідження

Previous post Next post
Up