окультна жуть совка

Jan 14, 2013 22:08

а й справді, якщо задуматись, чому нарешті не поховати/спалити/відправити в опломбованому вагоні мумію дорогого Ільїчя і припинити всі розмови про це і спекуляції, якщо це спекуляції.

Троє з моїх друзів, як виявилось, давно в курсі, що мавзолей Леніна в Москві побудований за принципом вавілонського зікурата. це їм не баба Палажка нашептала, вони це вивчали в системі радянської вищої освіти як очевидний факт. Серед проектів мавзолея було багато і класичних, з колонами і портіками, і новаторських, але чому вибрали саме зікурат?

ппц

upd. "Владимир Путин сравнил Мавзолей с Киево-Печерской лаврой, оспорив мнение о том, что усыпальница Владимира Ленина не соответствует российским традициям, передает «Интерфакс». стінно, канонічно - соотвєтствуєт ісконно россійскім традіциям! Ісполать.

З прочитаного стає зрозумілим особливий статус Печерської Лаври, захопленої попами МП, де десятки мумій, яким вклоняються прочани. Це теж якимсь окультизмом попахує жутко. Чого вклонятись мерцям? Їх тіла треба було би поховати по християнському обряду, якби церковники поділяли справжні християнські етичні цінності. Всі ці цілування мощєй і поклоніння некросу - це жуть якась. Мене це завжди відштовхувало. Ісус казав "залиште мертве мертвим".

Десь колись я натрапила на твердження і опис того, як анафему гетьману Мазепі за вказівкою Петра І московитські попи теж проводили скажімо так, не за зовсім канонічним православним обрядом.


жють, жуть, што ви бляді пріунилі

Previous post Next post
Up