Про хороші фільми

Mar 28, 2013 15:51



1. Paris - Manhattan

Фільм про таку собі дівчину, котра страшенно захоплювалась Вуді Аленом і уявно з ним розмовляла, питала порад і начебто була найкращими друзями з ним. Мені страшенно сподобалось!

image Click to view



2. Water for Elephants
Фільм з Робертом Паттінсоном в головній ролі ( я жодних "Сутінків", до вашої уваги не бачила) про життя в подорожуючому цирку. Душевний, захоплюючий і повчальний

image Click to view



3. Feast of Love
Про психологію стосунківчоловіків і жінок, те, як часом відсутність бажання слухати і розуміти один одного призводить до непередбачуваних наслідків.

image Click to view



4.The Next Three Days ( 3 дня на побег)
Фільм тримає в напрузі після 1/4, коли чоловік на стільки любить свою дружину, що готовий ризикнути усім, в тому числі і своїм життям і сводобою заради того, щоб бути разом.

image Click to view



5. Liberal Arts (Гуманітарні науки)
Цей фільм мені порекомендувала колежанка ще давніше. Тед з "How I met your mother" в головній ролі грає начебто сам себе :) Про різницю сприйняття світу очима зрілого випускника універу зі стажем і романтизм юної студентки.

image Click to view



6. Perks of being a wallflower (Хорошо быть тихоней)
Про це фільм вже багато хто говорив і хвалив і мені він так само припав до душі! Герміона з Гаррі Потера в головній ролі. Фільм про нового учня-інтроверта і компанію його шумних друзів, котрі рятували його від депресії

image Click to view



7.Hope Springs (Весенние надежды)
Моя улюблена Мерріл Стріп не підвела! Оосбливо рекомендую цей фільм якось ненароком підкинути батькам для перегляду :) Про сімейну пару зі стажем, котра переживає період кризи у своїх стосунках, зокрема інтимних.

image Click to view



8. Jesus Henry Christ
Про хлопчика з колосальними розумовими здібностями, те, як відкривав учням очі на всі маленькі таємниці дорослих і в результаті забажав виявити найбільшу таємницю своєї мами: дізнатись хто його батько.

image Click to view



9.The Words
Про письменника, котрий довго боровся з творчою кризою і якось доля подарувала йому "натхнення". Успіх, гроші і слава смусили його забути про те, яким чином він цього досягнув ад поки одного дня.... :)

image Click to view



10. Away from her
Подружня пара, котра провела все життя разом і надзвичайно любить один одного змушені тимчасово пожити окремо через проблеми зм здоров'ям дружини.... Все виявляєтсья не так просто...

image Click to view



11.La délicatesse ( Ніжність)
Одрі Тату в своєму ніжному образі... Цей фільм можу охарактеризувати фразою "Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end". А ще тим, що зовнішність це зоооовсім не головне!

image Click to view



12. Silver Linings Playbook ( Мой парень псих)
Він дійсьно таки псих, але дуже відвертий, наполегливий і просто цікавий персонаж :)

image Click to view



13.Side Effects
Лишила найкраще на сам кінець - для тих, хто дочитав :)
Тут просто суперська гра Джуда Лоу, оригінальний і дуже закручений сюжет і просто фільм бомба!!!

image Click to view



Буду рада і вашим рекомендаціям :) А також враженням стосовно переглянутих фільмів :)

фільми, films, кіно

Previous post Next post
Up