22

Feb 27, 2011 22:36

О тааааак! Тепер мені вже 22 і це цікава цифра... Кажуть, що це теоретично мінімальні кількість поворотів, які потрібно зробити, щоб зібрати кубик Рубіка з будь-якого стану...

Що мені приніс цей День Народження? Мабуть, в основному розкажу про позитивне :)

Багато-багато смс-ок і дзвінків :) Я їх дуже люблю :) Не кажу вже про повідомлення вконтакті та фейсбуці, хоч їх я люблю менше:)
Дуже творчий і приємний сюрприз від співробітниць : відео, складене з моїх фотографій з супроводом Girl from Ipanema (що є моєю улюбленою пісенькою ever)... І це відео було знаєте де? На екрані від проектора в коридорі при самому вході в офіс:) А ще моє робоче місце на роботі було все в кульках :) І досі є :) Отож буде нагода розпочати понеділок з хорошого настрою, побачивши там оці кольорові кульки:) А ще було солом*яна філіжанка кави, в якій була ціла купа маленьких у дуже-дуже гарних трояндочок (хоча я загалом троянд не люблю, але такі маленькі дуже класні)


Ще ми ходили зі співробітницями в Gloria Jeans...Це було якось по-домашньому і душевно...Вкінці з нами хотіли познайомитись якісь турки і особливо приємно було відповідати їм на питання де і ким ми працюємо, відповідаючи, що я оце сиджу в на каві зі своєю шефинею :)

Увечері я була зі своїми дівчатами на суші...і це теж було дуже кльово! Діти світу вкупі і просто якийсь неймовірно дитячо-скажений настрій :)




А зранку в суботу ми виїхали в Бескид... ааааааа...поїздка через перевал і ліс на кінних санах була просто пеперевершеною!




А ще ми катались на лижах... а ще ми ходили в сауну і вибігали охолоджуватись на сніг:) А потім ми пішли в місцевий клуб і там двіжували і святкували і я навіть танцювала на беттлі всередині кола :)
І так цілий день в шаленому темпі, наче в цій пісеньці

image Click to view



А сьогодні ми файно виспались, прогулялись ще Верхнім Студеним, поїли смачнющої картопельки з сmалом, приготованої на вогні і вирушили в зворотньому напрямку до Львова... Дякую Анаїс, Тані, Юлі, Міші, Антону і новоприбулим білорусам за чудове часопроведення і двіж :) You made my day!

Сподіваюсь, наступного тижня святкування буде таким ж вдалим (адже я ще зі стількома не посвяткувала) :)

І трішки фото...


















А ще мені побажала моя колежанка кохання і пристрасті... і я від цієї пісні, як і від відео маю мурашки по шкірі і просто сильні емоції... Ділюсь своїм щастям

image Click to view

друзі, день народження, враження, 22, гори

Previous post Next post
Up