мої осінні дні

Oct 17, 2010 00:07

Я сьогодні вперше за новий сезон з'їла мандаринку... і вперше в житті приготувала гарбузову кашу!
Щоправда, вона була не звичного помаранчевого кольору, а якась зеленувата, бо гарбуз був не зовсім стиглий, але ж яка смачнюща! Як добре, що є речі, які не лише корисні, але й смачні :)
А ще ми з дідусем сьогодні капусту шоткували...Такі спогади відразу прилинули... Відколи я пам'ятаю цю хату на Чернігівській, себе в ній (років у 4-5) і дідуся - щороку ми тушкували капусту... І щороку пекли до неї бульбу з часничком... Але колись дідові допомагала бабуся, а тепер бабусі нема... Тепер допомагала я... І ще тепер в нас немає духовки...То ж бульбу зможемо пекти хіба в мікрохвильовці на режимі духовки...

Все-таки дивно мені, чому то мені захотілось написати аж сьогодні, та ще й про такі прості речі... Насправді цього тижня у мене стільки всього відбулось... Я відвідувала курси радіо-журналістики...То було цікаво!
Несподівано зустріла купу знайомих, з іншими хорошими людьми познайомилась :) Зокрема запам'ятались мені Артем і Ростик, з якими ми проводились більшість часу, сидячи поруч :) Хлопці просто мега-позитивні і з ними цікаво!
Хоча, в принципі, мені завжди цікавіше з хлопцями :)

Окреме спасибі Олегу Кубаю за те, що він так раптово з'явився, так файно розказував і стільки корисного :)
Тепер спробую застосувати всі ті знання :) Кубік - ти шариш!

А ще мені страшенно сподобався Андрій Великий з Львівської Хвилі... Харизма - то про нього!
Сашко Скромний з Галичина ФМ - фантастично еротичний голос :)
І Міхновій Наталі ще раз дякую за нагадування про мотивацію! Це потрібно!

Отодж сьогодні я вже сертифікований учасник "Понеділка", а також ведуча вечірнього еротичного talk-шоу для пенсіонерів "Зрілі Полунички" :) (П.С. Це такий наш імпровізований проект, що ми презентували на закритті школи)

Моя осінь тепер...

настрій, осінь, спогади

Previous post Next post
Up