Як до мене Миколайко прийшов...

Dec 23, 2009 01:37

До мене ве завітав Миколайко, приніс мені купу файних подаруночків і я була ,та й є дуже-дуже задоволена!
Що приніс? Дуууууууууууже кльову сумку... таку всю творчу,дизайнерську і головне - велику! :) Я з неї страшенно задоволена :) Ще приніс мені прикрасу на шию,таку теж модернову,масивну,але цікаву :) А ще приніс мої най-най-най улюбленіші парфуми Cherry Blossom від L'occitaine... ай-ай-ай... Відкрила я свій фірмовий секрет... тепер будете знати чим я пахну :( А ще приніс мишку до ноутбука :) Тепер я зможу малювати не такі кострубаті графіті у когось на стіні вконтакті :) А ще приніс усілякі косметичні засоби,але то,я думаю,вже не так цікаво буде читати :)
Насправді в мене Миколай справжній... І я за це страшенно вдячна своїм батькам,що мені вже 20 років,а Миколая ми й надалі святкуємо так,наче ми малі діти...Хоча,мабуть це пов*язано й з тим,шо в мене брат молодший є... Ага...щодо брата... В нас тепер основне завдання зробити так,щоб він якомога довше вірив в цю чудову казку:) ( я до 7 класу вірила!). Тому цього року я переконала його,що якщо він не ляже рано спати,то Миколай не прийде,бо він не встигне всю Україну об*їхати,якшо всі діти отак не будуть спати... А ще сказала,шо як я була мала,то до мене отак раз Миколай не прийшов і я так плакала... І все через те,що я рано не пішла спати!Словом - переконала!І як тільки він заснув,вдома почався кіпіш... Ми з татом і братом активно почали пакувати подарунки: тато - таємно у своїй кімнаті,а я в своїй :) Потім ми зустрілися для того,щоб прикрашати хату... Серед ночі,коли ти весь день лазила за подарунками,вертаючись тричі додому і виходячи знову шось купувати - це вкрай важко... Ми прикрасили три ялинки,повісили гірлянди по всій хаті і понаставляи купа свічечок...А ще треба було дочекатись,коли всі по черзі ляжуть спати,щоб таємно підкласти подаруночок :) Словом - я кажу,що в мене все саме так,як має бути :)
Оооось... А ще я здала вже три екзамени :) Всі три на 5 покищо ,з чого я шалено тішусь ( особливо з останнього,бо це просто unbelievable!)
А ще мене дуже вперла Alicia Keys... Дивно це чути від мене....Але Alicia це не просто дешевий r'n'b, орієнтований на мажористе чорношкіре населення Америки... Це щось від душі... це чується в живих виступах,та й навіть в записах... музика її,тексти її... You don't know my name....ммммм...файна пісенька :) А ще в неї цікаве походження : мама напів ірландка,напів італійка,а тато з Ямайки :) От звідки вона така вся...душевна :) Цікаво,вона італійською говорить?:) А ЯК ВОНА ВАМ?!

Щоб зацінити яка в мене кльова атмосфера вдома :


подарунки, Миколайко, затишок, добро, дитинство

Previous post Next post
Up