(no subject)

Nov 21, 2007 08:37

Het is dus geen Nostalgia of Baroeg geworden afgelopen zaterdag. Ik was alweer te moe en ik ben gewoon op de bank in slaap gevallen. Maargoed, komend weekend is Bal du Masque, misschien ik pogen daar een kijkje te nemen. Al was ik wel erg benieuwd naar Nostalgia, hoe de sfeer en de muziek daar zou zijn. Volgende keer beter :).

De kerstperiode zit er al hard aan te komen, over een maandje ben ik alweer 19. Het laatste jaar met een 1 ervoor. Ik word oud, hehe.

Mijn cavia heeft het helemaal naar haar zin hier, ze haalt echt alles overhoop, piept me wakker en springt rondjes. Helaas heb ik zelf geen camera, anders hadden jullie mee kunnen genieten.

Mijn eerste semester zit er dus ook alweer bijna op, nog 4 weken, dan vakantie en dan tentamens. Ik hoop dat ik het haal, maargoed, daar ga ik wel vanuit.

En nog beter, ik heb weer fatsoenlijk internet. Van Telfort, jaja, eerst had ik gratisch internet maar dat werkte voor geen meter. Oh, en ambtenaren mogen wat mij betreft Dood, vooral die bij burgerzaken werken. Ik heb werkelijk nog geen enkele goede ervaring met die lui.

En nu ga ik hup weer burgerlijk naar college.
Previous post
Up