Всі люди різні.
Немає єдиного рецепту, яким чином стимулювати працівників до праці.
До кожного працівника різні підходи.
***
Є у мене один знайомий керівник великого підприємства.
У минулому вчитель математики.
Мабуть, математичне минуле спонукає його застосовувати математичний підхід і до працівників.
***
Всіх працівників він міряє коефіцієнтами.
Он отой Вася - це з коефіцієнтом один.
Марійка - з двійкою.
Степан - чотири.
І так далі.
***
Це як, питаю?
***
Він мені: - Якщо я раз сказав працівнику зробити, і він робить, то це працівник з коефіцієнтом один.
Такі - найцінніші працівники. На них вся робота стоїть.
Саме таких я намагаюся найбільше підтримувати і стимулювати.
***
- Якщо я кажу працівнику робити і він не робить, я кажу ще раз. Якщо після другого разу робить, це працівник з коефіцієнтом два.
Це також цінні працівники. Щоправда, гірше, ніж попередні.
І так далі.
***
- Десь приблизно починаючи з коефіцієнта п’ять - працівники під питанням. Таких бажано заміняти на працівників з нижчими коефіцієнтами.
Десятка - виганяти з роботи, аби не заважали працювати.
***
))))))))))))))))))
***
Бухгалтерія від Олександра Золотухіна