КОЕФІЦІЄНТ ПРАЦІВНИКА

Feb 18, 2014 09:42


Всі люди різні.

Немає єдиного рецепту, яким чином стимулювати працівників до праці.

До кожного працівника різні підходи.

***

Є у мене один знайомий керівник великого підприємства.

У минулому вчитель математики.

Мабуть, математичне минуле спонукає його застосовувати математичний підхід і до працівників.

***

Всіх працівників він міряє коефіцієнтами.

Он отой Вася - це з коефіцієнтом один.

Марійка - з двійкою.

Степан - чотири.

І так далі.

***

Це як, питаю?

***

Він мені: - Якщо я раз сказав працівнику зробити, і він робить, то це працівник з коефіцієнтом один.

Такі - найцінніші працівники. На них вся робота стоїть.

Саме таких я намагаюся найбільше підтримувати і стимулювати.

***

- Якщо я кажу працівнику робити і він не робить, я кажу ще раз. Якщо після другого разу робить, це працівник з коефіцієнтом два.

Це також цінні працівники. Щоправда, гірше, ніж попередні.

І так далі.

***

- Десь приблизно починаючи з коефіцієнта п’ять - працівники під питанням. Таких бажано заміняти на працівників з нижчими коефіцієнтами.

Десятка - виганяти з роботи, аби не заважали працювати.

***
))))))))))))))))))
***
Бухгалтерія від Олександра Золотухіна

Юмор, развлекательное, бухгалтерия, Жизненное, Офисно-бытовое

Previous post Next post
Up