А даўно карыстаецеся? На рэдманд многа скаргаў, што з няякасных матэрыялаў зроблена, і яшчэ што чашы праз некалькі месяцаў становяцца ўжо не антыпрыгарнымі. У вас як з гэтым? Дарэчы, хутка гатуе? Як на пліце, хутчэй ці павольней?
Кожны керамічны посуд праз паўгады актыўнага (!) карыстаньня пачынае крыху прыгараць. Танны, дарагі, кітайскі, амэрыканскі - усё адно, гэта ўласьцівасьць керамікі. Але ўсё роўна, менш, чым без пакрыцьця. Калі ёсьць рэжым хуткаваркі - нашмат хутчэй.
Ну, у мяне брат карыстаецца тры гады мультываркай-скараваркай, керамічная чаша ў ідэальным стане. У знаёмай пасля ажно 2 гадоў карыстання чашу трэба ўжо мяняць. Карацей, гэта залежыць.
Падазраю, што кераміка добра захоўваецца, калі не вышкрабваць рэшткі ежы металічнай лыжкай (бо для гэтага зазвычай у камплекце ёсьць пластыкавая), калі не мыць у посудамыйцы, калі не церці цьвёрдымі губкамі... Канешне, кітайскае звыштаннае (і звыштонкае) пакрыцьцё таксама ніхто не скасаваў, аднойчы ў краме пацёр пальцам патэльню і працёр дзірку ў керамічным пакрыцьці. :)
Reply
Reply
Reply
Дарэчы, хутка гатуе? Як на пліце, хутчэй ці павольней?
Reply
Reply
Калі ёсьць рэжым хуткаваркі - нашмат хутчэй.
Reply
Reply
Канешне, кітайскае звыштаннае (і звыштонкае) пакрыцьцё таксама ніхто не скасаваў, аднойчы ў краме пацёр пальцам патэльню і працёр дзірку ў керамічным пакрыцьці.
:)
Reply
Leave a comment