Я не пропала, я працюю!

May 24, 2016 20:07

Шо ви тут?

Я зникла з ЖЖ аж з 15 січня, але з хорошого приводу - запускала свою лінійку хенд-мейд косметики )
І коли вже стало зрозуміло, що все вийшло, розказую.

Це почалося восени 2014 року. В Україні було важко - війна, біженці, соромно було витратити зайву копійку на себе. І в той самий момент я отримала в подарунок маленький пробничок крему ручної роботи, що вразив мене. Це було для шкіри... як домашня їжа після консервів, як джерельна вода після водопровідної.
Але витрачати гроші на себе, як я писала вище, було морально неможливо, тому я почала вивчати питання досконало.
На щастя, технічна освіта й великий обсяг хімії в першому ВУЗі дозволили мені знайти та засвоїти необхідну інформацію, і в лютому 2015 року я закінчила розробку рецепту та приготувала свій перший крем.
Він був чудовий. Так, я знаю, що у подібній історії очікується спочатку низка невдач, після якої героїня досягає досконалості - але мій перший крем зразу був чудовий, не викликав жодного подразнення, залишав шкіру надовго зволоженою, вперше в житті в мене щезли чорні цятки на носі, а мімічні зморшки стали менш вираженими.
Після першого зволожуючого крему настала черга тоніку, денного крему з сонцезахисною дією, нічного активного крему, засобів для волосся, і так далі.
Отже, протягом року я робила косметику для себе і найближчих подруг, продовжуючи вивчати цю захоплюючу галузь знань, аж поки мене не переконали у моральному зобов’язанні ділитися з оточуючими )

На фото - я в липні 2015 року, Івано-Франківськ, без обробки )



P.S.
Якщо цікаво - ми є тут http://zillyamavky.crafta.ua
і тут https://www.facebook.com/zillya.mavky
...

Майстерня "Зілля мавки", зілля мавки, Киев, хобби, на правах рекламы, косметика хенд-мейд, косметика, вдохновение, красота, личное, работа, полезности от обовсемок

Previous post Next post
Up