Шалений успіх невибагливої свитки

Dec 01, 2015 08:56


Оригинал взят у ponadstylem в Шалений успіх невибагливої свитки


Кожні 2-3 тижні Facebook приносить в мою стрічку новин рекламу про нового виробника світшотів. Спочатку я якось і уваги не звертали, потім стала придивлятись та роздивлятись, а наразі задаюсь питанням: В чому популярність світшотів? Чому з’являється все більше і більше виробників цього елементу гардеробу? Невже є попит? А скажу я вам, ціни не самі дешеві, як правило 700грн і вище за одну одиницю. Та й виробництво такого одягу не просто штука.

Що ж таке світшот та як його розпізнати серед пуловерів, регланів, светрів та подібного? Класичними ознаками світшотів є:


  • Вільний крій

  • Заокруглений виріз

  • Відсутність кишень, капюшона, застібок та шнурівок

  • Занижені плечі та коса лінія зрізу

  • Наявність резинки на комірі, манжетах та поясі

  • Міцна бавовна інколи утеплена флісом, полартеком тощо.

Одним словом, це спортивний топ, який адаптували для повсякденного стилю casual.



Але звичайно, багато хто відходить від класики у створенні світшотів, що б виділитись на фоні інших та бути унікальним. Тому ми можемо бачити моделі і з кишеннями, і з капюшоном, і з короткими рукавами, та й матеріал може бути різноманітний.

Як же вписати модний нині світшот у свою капсулу? Доволі просто. Ми це вже зробили в одній з наших статей про капсульний підхід до формування гардеробу, впевнена і ви зможете. Адже свішот носять і з спідницями (причому різної довжини та крою), і з джинсами, і з штанами, шортами та навіть сукнями. І в залежності від низу, взуття та аксесуарів буде варіюватися стиль завершеного образу.

Наприклад, ось так:



Думаю, популярність світшотів в України спричинена ще й хвилею патріотизму та використанням української символіки в одязі, а особливо у топах, до яких і відносяться світшоти. Де-хто з виробників пішов далі тризуба та почав розвивати власну ТМ, а хтось і далі використовує національні мотиви у створенні одягу, або ж зовсім припинив свою діяльність з пошиття одягу.



А чи є в вашій шафі світшот? Ви задоволенні ним? З чим ви його комбінуєте? Діліться враженнями та фотками з нами.

Previous post Next post
Up