Война на Донбассе

Jun 09, 2016 19:51



Як всі вже чули, 8 червня ООН в особі представника ради з прав людини засудила добровольчі формування України, які є "незаконними".

Все, що треба знати про заявлене: "...ультранаціоналістичні групи та інші збройні формування, такі як "Правий сектор", "Свобода" і "Самооборона", повинні бути визнані незаконними і реально роззброєні, розпущені і притягнуті до відповідальності чи підпорядковані закону."

Де діячі ООН знайшли війська з назвою "Свобода" і "Самооборона" - не ясно. ВО "Свобода" є партією. Мабуть, налякало сполучення слів "Легіон Свободи", яке підгледіли "фахівці" від Бога у мережі. Розібратися, що це лиш назва братства фронтовиків-членів цієї партії з різноманітних підрозділів МВС і ЗСУ, не вийшло. "Самооборона" - частина назв не пов'язаних між собою громадських організацій, їх пара десятків, далеко не всі націоналістичні. Дізнатись, що імена організацій просто данина пам'яті про Майдан, теж не судилося. Представники ООН, на жаль, не впоралися з аналізом настільки елементарних речей.

Про Добровольчий Український Корпус "Правий сектор" (військове крило Руху ПС) вкотре скажу наступне. Відбулося вторгнення на землі українців. Нагадаю статтю 65 Конституції України: "Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України". Добре сидіти в затишному Нью-Йорку та, посьорбуючи каву, мудрувати про те, як має жити Україна. Хлопці-бюрократи, у нас взагалі-то цинічна гібридна війна! Під час неї в столиці України правлять бал олігархи і їм плювати на звільнення окупованих земель! Що лишається патріотами? Без пустопорожніх розмов просто брати і діяти. Фронтові підрозділи ДУК ПС з кожним пострілом наближують відновлення територіальної цілісності країни, відновлення законного порядку. Поки "законники" і бюрократи щось там заявляють.

Хрістоф Хейнс, що оприлюднив дану доповідь, нічого не знає про українські реалії!

Крім всього, відсутня об'єктивність. Документ засіяний політичними штампами. Наскільки я знаю, ООН є структурою світової безпеки, а не лібералістичною партією.

Українцям не варто надто серйозно сприймати заяви структур глобалізму. ООН проголошує метою боронити мир і законність, та чомусь сепаратизм Косово чи окупація Чечні протидії ООН не викликали. Ця структура або ЄС - десь там і мають свої підкилимні інтереси, ми - на своїй землі сам-на-сам з лихом. Дай Бог, щоб наші інтереси в чомусь збігалися, проте...

Наша національна доля виключно в наших руках.

Андрій Тарасенко

Україна

Previous post Next post
Up