(no subject)

Oct 16, 2012 01:31

Дивлюсь періодично Музика для дорослих з Бурмакою і інколи там аж піздєц як вражає і вселяє безнадію вся українська "культурна" тусовка. який-то піздєц. незрозумілі менеджери, продюсери, експерти, всі неадекватні, Бурмака демонструє кричущу простуватість, яке межує з невіглаством.

Вразив піздєц у передачі з Васильцівим.Запросили реально хворого чувака в передачу з Стрикало, посадили в експерти якихось незрозумілих даунів і змішали Васильціва з гівном. Заслухали одну пісню і почали поливати брудом. Бурмака тіпа запитує Васю на сцені "Ти ж в ноти не попадаєш і фрік ващє, це прикол такий, хулі ти на сцені робиш?" і до експертів: "як ви думаєте, в чому причина його популярності".

блядь, жодного тобі такту і адекватності. чувак на сцені стоїть ахуєвший.

страшно стало ще від одного "прадюсера" - якого-то імбецила, який сидів в експертах на передачі. показали кліп Естетік Едюкейшн "Василь Васильців". йобаний експерт, при стоячому на сцені Васі каже: "Ну, феномен Васі полягає в тому, що багатьох людей цікавить певний ступінь імбіцильності. А група Естетік, то з кліпу видно, з відеоряду, шо в них творча криза і гурт скоро загнеться." Бурмака аж сама охуїла і каже, що кліп тіпа какбе старий, а даун-експерт каже "ну, то подивимось, шо буде далі з цим гуртом".
І це бля в 2012 році обговорюють кліп 2008 десь року гурту, який роки 2 як розпався. Це такі експерти музичні на ТБ запрошуються.

Пи.Си.
Хоча, це колись мало статися з Васильцівим, бо приблизно всі думають десь таке саме, але чи варто це говорити чуваку в очі, на всю країну, при тому, що він вже десь зник майже, і тут його витягнули і обісрали.

Деграданти якіто.

Пи.пи.си. Щоб не бути голослівним, можна глянути ось за цим посиланням з 45 хвилини. Насправді, там все ще більш жахливо, ніж я описав:
http://tv.tvi.ua/program/muzyka-dlja-doroslykh-vid-02-10-2012.html
Previous post Next post
Up