Спостереження

Nov 16, 2007 21:39

Недавно їхала я в транспорті і вперше за довгий час спостерігала за пасажирами, за їх звичками, за поведінкою. Ось на яку картину наштовхнулась:

В 73 маршрутку залізла на кінцевій і сіла на вільне сидіння. Воно якраз знаходилось біля дверей. Так, як був час пік, через дві секунди після того, як я зайшла, людей напакувалось не просто багато, а СТРАШЕННО багато. Думала, що водій не зможе рушити, але ні… пощастило.
На одній із зупинок, коли трошки людей поменшало, та все ж стояти було важко (чомусь так думаю), якась тітонька стала наді мною з торбинкою і кульочком. Було помітно, що стояти їй важко і я вирішила хоча б чимось допомогти. Тітонька навіть не подякувала за те, що їй тримала кульочок і торбинку. А виходячи згодом з маршрутки, почала розштовхувати всіх і сваритись. Таких прикладів можу наводити безліч. Для чого це роблю? Хочу сказати: Люди, будьте трошки культурнішими!
А ще, помітила теж нещодавно (раніше над цим не задумувалась), що чи то через погоду, чи через різні «сімейні» обставини більшість із моїх знайомих, та і зрештою, перехожі, стали насупленими і дуже рідко когось можні побачити із посмішкою на обличчі:( Посміхайтесь частіше, і оточуючі вам відповідатимуть тим же:) Бажаю хорошого настрою і приємного вечора! Хай щастить!

Розварені будні, Те що мене хвилює..., Крик душі!, Роздуми на тему...

Previous post Next post
Up