Suklaatryffeli

May 25, 2007 15:03

пура-пару-рару-ра-па-текила!

175g tummaa suklaata
1 munankeltuainen
25g voita
2tl vahvaa kahvia
1rkl kaakaojauhetta

Sulata suklaa kulhossa vesikattilan päällä. Lisää munankeltuainen, voi ja kahvi. Pane kylmään jähmettymään 30-40 minuutiksi.

Muotoile suklaamassa sormilla palloiksi tai soikioiksi ja pyörittele ne kaakaojauheessa.

--------------------------------------------------------------

Шоколадные трюфели.

175 г темного шоколада
один желток
25 г масла
2 ч.л. крепкого кофе
1 ч.л. какао порошка

Растопить шоколад в миске над кастрюлей с кипящей водой. Добавить желток, масло и кофе. Поставить в холод застывать на 30-40 минут.

Скатать шоколадную массу руками в шарики или овалы и обвалять их в какао порошке.

Текила!
Previous post Next post
Up