May 25, 2007 15:03
пура-пару-рару-ра-па-текила!
175g tummaa suklaata
1 munankeltuainen
25g voita
2tl vahvaa kahvia
1rkl kaakaojauhetta
Sulata suklaa kulhossa vesikattilan päällä. Lisää munankeltuainen, voi ja kahvi. Pane kylmään jähmettymään 30-40 minuutiksi.
Muotoile suklaamassa sormilla palloiksi tai soikioiksi ja pyörittele ne kaakaojauheessa.
--------------------------------------------------------------
Шоколадные трюфели.
175 г темного шоколада
один желток
25 г масла
2 ч.л. крепкого кофе
1 ч.л. какао порошка
Растопить шоколад в миске над кастрюлей с кипящей водой. Добавить желток, масло и кофе. Поставить в холод застывать на 30-40 минут.
Скатать шоколадную массу руками в шарики или овалы и обвалять их в какао порошке.
Текила!