поточне

May 31, 2014 22:30

Маргарита почала жваво белькотіти - повторює вже слова, правда нечітко, а ще й часто за Марком, тобто ще менш чітко, ги. Тут і папір, і спати, й "ісо"себто "ще", та інше всіляке.


На гірки дереться все вищі - на шкільну лазила зокрема:


Позаду Марк на веломашині.

Припинили одягати підгузки вдень - ніяк на те не реягує, горщик не подобається, але на унітаз не йде навмисно, а просто сидить на ньому заради забавки, ги.
Марк жодним чином не цікавиться класичним навчання, зате порозповідати рольові казки після перегляду мультика чи кіна - його все. Багато катався на веломашині, але з колесами підтримки. Як я їх підняв, щоби він учився тримати рівновагу - почав завалювати на бік, то думаю учити вже одразу на двох - так воно швидше вийде.




Посередині - то пароплав /колеса я наприкінці зробив за власним бажанням, а з човном Марк сам упорався/.
Іще Марк устиг чимось похворіти - каже, навіть вухо "стріляло". Ну, дружина поклала спиртовий компрес - вранці вже не скаржився. В іншому вередує далі, частково намагається маніпулювати, дружина досі "ведеться", ги.
От в ремонті є цікавинки!
Перевірили пристрій захисного відключення /ПЗВ/: перевішував лампу у вбиральні, щоби чергову стіну штукатурити й забув про розетку пралки - не працює, бачимо. Лізу в автомат - а там вибий ПЗВ й не вмикається. Думаю, тю. Потім за лампу згадав, ги. Роздлубав штукатурку: виявилося, що справді саморізом пошкодив зовнішню ізоляцію причому з фазного боку кабелю, внаслідок чого струп потік на армуючу сітку в штукатурці - ПЗВ й спрацював. Пошкодження ізоляції невидимі, то я трохи примотав ізострічки й заляпав те все назад.


Чорнову цементну штукатурку ми закінчили, залишились дрібнички й чистові гіпсові всілякі.





Почав ставити пофіль для гіпсокартону, але ще чекаємо на просікач із Донецька. Таким чином поставимо вже всі поверхні в хаті й можна буде переходити до оздоблювальних робіт плитки, здирання стелі й чистовому штукатуренню.

Маргарита, хата, Марк, життя, родина, світли

Previous post Next post
Up