ЧУДОВИЩНАЯмОЩЬпУТЕНЩИНЫ: САТРАПЫ ГРУ ТИРАНА В КИЕВЕ ЛИКВИДИРОВАЛИ СОТРУДНИЦУ ПОСОЛЬСТВА USA

Sep 30, 2020 19:27

У поліції підтвердили смерть співробітниці посольства США в Києві та розповіли про ймовірного підозрюваного



Правоохоронці підтверджують факт смерті співробітниці посольства США в Києві, про який раніше сьогодні повідомили ЗМІ.

Жінку із травмою голови виявили сьогодні у лісопарковій зоні поблизу залізничних колій на вулиці Толбухіна. Її госпіталізували до лікарні у непритомному стані, згодом вона померла.

"При огляді речей потерпілої виявлено посвідчення співробітниці посольства США на її ім’я", - зазначають правоохоронці.

У лікарні та на місці події наразі проводять першочергові слідчі дії та встановлюють свідків події.

Поліцейські вже встановили, що до побиття може бути причетний чоловік. На вигляд йому 30-40 років, зріст - 192-200 см. Одягнутий він був у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку, з темним волоссям (по боках коротко підстрижене). Зараз його розшукують.

Відомості за фактом зареєстровані в управлінні поліції Шевченківського району. Проводиться перевірка. За результатами неї буде надано відповідну правову кваліфікацію.

Прес-служба американського диппредставництва у Києві повідомила в коментарі "Громадському", що зараз перевіряють інформацію й усі деталі опублікують сьогодні або завтра у своїх соцмережах.

то ли ещё будет, - Введите гражданина посла!©, Тактика и стратегия, удавление терпил, ЧУДОВИЩНАЯСИЛАпУТИНЩИНЫ, чтобы товарищ Путин спасибо сказал, Тактическая подготовка, usa, Тактика боя в городских условиях, Україна, terror, стратегическое планирование, usa-нские абассаки, техника безопасности, українська мова, ....ей в другую сторону, Так победим?, Украина, теракт, Украинские абасcаки

Previous post Next post
Up