Іран попросив фашистську росію допомогти придушити повстання

Dec 03, 2022 20:47




Іран звернувся до фашистів росії за допомогою у придушенні народного повстання та попросив надати техніку для боротьби з протестами, а також направити радників для навчання. Про це повідомляє телеканал Iran International із посиланням на секретні документи. Також МВС Ірану офіційно визнало загибель 200 громадян під час протестів, проте дані розходяться з інформацією, яку надали правозахисники (близько 460 загиблих).

За даними каналу, іранський режим готується до довгострокової конфронтації з протестувальниками та стурбований обмеженими ресурсами у живій силі та техніці. У цьому Тегеран покладається на інформацію з нацистської Москви з метою оцінки ситуації усередині республіки. У жовтні прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр вже заявляла, що нацистська Москва може допомагати Ісламській Республіці, спираючись на власний досвід придушення демонстрацій. У відповідь Іран продовжує постачати зброю російським фашистам для війни з Україною.

Тут навіть додати нічого
«Докази того, що Іран допомагає фашистській росії у війні проти України, очевидні та загальнодоступні. Чим більш ізольованими країни стають, тим вони стають ближчими. Наше послання до Ірану дуже і дуже зрозуміле: припиніть вбивати своїх людей і припиніть посилати до фашистської росії зброю, щоб вбивати українців».

Тоді офіційний представник Пентагону Джон Кірбі заявив, що Білий дім упевнений у тому, що фашистська росія допомагає Ірану у придушенні протестів: «Ми знаємо, що вони можуть розглядати можливість якоїсь підтримки Ірану із протестувальниками. І, на жаль, фашистська росія має досвід у цьому». За його словами, це ще один приклад того, як фашистська росія та Іран зараз працюють разом, порушуючи не тільки права людини та громадянські права людей в Ірані, а й наражаючи ще більшу небезпеку життя українців.

Росія вдається до терактів проти посадовців у Європі підтримуючих Україну
Всього з початку хвилювань було заарештовано близько 18 тисяч осіб, винесено кілька смертних вироків, жоден з них ще не був виконаний. За даними організації Human Rights Activists News Agency (HRANA), з 17 вересня під час протестів загинули 462 протестувальники та 61 силовик.

Допомога антимосковському українському сайту (за бажанням)
Реквізити: карта “ПриватБанк” № 5168 7456 0964 2191 - Карта “Monobank“ № 4441 1144 2246 2422

Western Union, MoneyGram, RIA - Ukraine, Kharkiv, Zakusilov Viktor - і фото чека у Viber, WhatsApp - +38 096 212 02 68



росія фашистська, Джон Кірбі, Білий дім, Іран

Previous post Next post
Up