Будуть їбашити всіх, або історія нічому не вчить

Feb 14, 2022 13:00




От в мене питаннячко до виблядків які свого часу репетували «путін ввєді, расєя пріді»? Скажіть, от ви так мріяли про свй бидлячий «русскій мір»... вважаєте коли полетять ракети, почнуть шарашити гради і решта озброєння фашистської росії, вони розбиратимуть хто за кого тут у Харкові, Одесі, Сумах, Черкасах...?

Аж ніяк, єбашить будуть всіх, і ви, бляді, коли будете ховатись по підвалах, російські «миротворці» будуть вас гранатами як в Грозному, не розбираючи хто там мовою, хто язиком розмовляє. І питати хто виходив на Майдан, антимайдан, хто з червоними шматами тут бігав також не будуть. ЇБАШИТЬ БУДУТЬ ВСІХ!!!

Армия России самая жестокая армия в истории человечества
Це вам не ЗСУ на Донбасі, які дуже обережно дають «отвєтку». Армія фашистської росії не буде розбирати хто за кого і на чиєму боці, навіть поховати по людськи не дадуть...

Хоча не думаю що ці сцикливі створіння, так звана армія росії, наважаться на повномасштабну війну. Але над ними стоїть старе, озлоблене на весь світ Хуйло... Як там у кацапів приказка - «...дедушка старый, ему всё равно...», хєр знає що там в мізках у старого маразматика, який очолює банду шизофреників???

Допомога антимосковському українському сайту (за бажанням)
Реквізити: карта “ПриватБанк” № 5168 7456 0964 2191 - Карта “Monobank“ № 4441 1144 2246 2422


росія фашистська, Авторське, Віктор Станіславович, русский мир, російсько-українська війна

Previous post Next post
Up