США заявили про відсутність прогресу на перемовинах Путіна та Байдена

Feb 14, 2022 12:05




Перемовини президентів фашистської росії та США не принесли фундаментальних змін щодо оцінок ситуації навколо України, повідомив Bloomberg високопосадовець американської адміністрації. Путін і Байден говорили більше години, але американська сторона оцінює ситуацію, як і раніше: існує чітка ймовірність того, що фашистська росія, яка перекинула до кордону 130 тисяч солдатів, розпочне військову операцію, сказав чиновник.

Байден попередив Путіна, що якщо це станеться, США та партнери "рішуче відреагують", змусивши Росію "негайно" заплатити "сувору ціну", повідомила прес-служба Білого дому.

«Наступне вторгнення Росії призведе до масштабних людських страждань і погіршить становище Росії», - заявив Байден, додавши, що Вашингтон відданий дипломатії, але готовий і до інших сценаріїв.

Росіян попередили про блокування всіх грошових вкладів у разі війни
Раніше у суботу з Путіним розмовляв президент Франції Емманюель Макрон. 1 годину та 40 хвилин вони обговорювали «умови для безпеки та стабільності в Європі», а також шляхи до реалізації Мінських угод, цитує CNN заяву Єлисейського палацу.

Москва наполягає, щоб Україна виконала угоду, укладену після військової поразки у лютому 2015 року: надала Донбасу автономного статусу, амністувала сепаратистів і де-факто визнала їхню владу над регіоном, де з початку конфлікту загинуло понад 14 тисяч людей.

Терористи з росії і їх холуї з Донбасу знущаються над тілом вбитого Героя. Відео 18+
Досягти конкретних результатів Макрону також не вдалося. Єдине, в чому погодилися президенти, - це «продовжити дискусію», випливає з повідомлення його прес-служби.

За даними Кремля, Путін заявив Макрону, що США і НАТО не надали «змістовної реакції» на російські безпекові пропозиції, а також «не бажають» підштовхувати Київ до виконання Мінських угод.

При цьому, за словами Путіна, йде «масштабне накачування» України зброєю та «створюються передумови для можливих агресивних дій українських силовиків на Донбасі».

У МЗС фашистської росії назвали умови деескалації ситуації довкола України
Джерело в апараті Макрона заявило Reuters, що в тому, що говорив Путін, не було помічено вказівок на те, що він планує розпочати війну. "Незважаючи на це, у зв'язку з військовою поведінкою (фашистської росії) ми зберігаємо пильність і готовність, щоб уникнути гіршого", - сказав чиновник.

У п'ятницю помічник президента США з національної безпеки Джон Салліван заявив, що російське вторгнення в Україну може розпочатися до закінчення Олімпіади у Пекіні (тобто до 20 лютого). За словами Саллівана, операція може стартувати з бомбардувань і ракетних ударів, за якими може відбутися сухопутна операція.

Допомога антимосковському українському сайту (за бажанням)
Реквізити: карта “ПриватБанк” № 5168 7456 0964 2191 - Карта “Monobank“ № 4441 1144 2246 2422




росія фашистська, путін, російсько-українська війна, Джо Байден

Previous post Next post
Up