Колишня чемпіонка України з карате-до досягла успіху в Голлівуді

Feb 09, 2022 10:30




Alexandra Creteau (Чемпіонка України з карате-до) працювала як дублер на великих голлівудських проектах, таких як: Американська історія жахів та Люди Ікс: Нові мутанти.

Колишня дворазова чемпіонка України з карате-до, яка прославилася у 18 років після того, як стала володаркою титулу, нещодавно отримала похвалу від своїх фанатів після того, як стала працювати актрисою в Голлівуді та досягати успіхів.

Олександра Критоу (Alexandra Creteau), уродженка Українського міста Чернівці, стала гарячою темою для ЗМІ в Інтернеті, прочитати про неї можна у багатьох онлайн виданнях англійською.

Элизабет Херли сделала эротичную фотосессию
Alexandra Creteau знімається у фільмах і працює дублером на зйомках у Голлівуді, зовсім недавно знялася у останньому проекті «Сканер пам'яті». За весь час проживання в США, актриса змогла знятися в десятках короткометражних і повнометражних фільмів і не виявляє жодних ознак уповільнення темпів в кар'єрі, що стрімко зростає.

Раніше цього року приголомшлива красуня вийшла заміж за голлівудського актора Девіда Муррієтту (David Murrietta Jr). Девід також має понад 90 тисяч підписників на інстаграм і про нього часто з'являються статті у багатьох англомовних виданнях. Церемонія відбулася на пляжі Реган (Regan Beach), на озері Тахо, а через кілька місяців пара відсвяткувала велике весілля для родичів та друзів. Варто відзначити, що після церемонії цю пару регулярно бачили на найгарячіших вечірках Голлівуду.

Ню-модель Инна Микитась порадовала поклонников новыми фото
Крім того, що вона успішна модель та актриса, Олександра також є інфлюенсером з більш ніж 315000 підписників у Instagram та популярному каналі Youtube з мільйонами переглядів, де вона ділиться своїм життям та щоденними відео як актриса зі своїми шанувальниками. Олександра також ділиться своїм життям на англійському каналі YouTube зі своїм чоловіком Девідом Мурріеттою (David Murrietta), канал називається: Dalex Vlogs.

Вона також є автором загадкового кримінального роману «Скандал у Майамі: злочинний міжрасовий роман», а також написала, спродюсувала та зняла свій власний короткометражний фільм «Недосконала спокуса», який одразу після виходу вийшов на багатьох кінофестивалях у США та отримав нагороди.

Инна Микитась - чемпионка Украины по кикбоксингу и ню-модель
Новий фільм Олександри "Сканер пам'яті" (The Memory Scanner), де вона грає нейробіолога, який допомагає перебудувати систему кримінального правосуддя, має вийти у прокат на початку 2022 року. На початку грудня 2021 року вона разом із чоловіком була присутньою на прем'єрі цього фільму у знаменитому кінотеатрі Regal LA Live Cinema в Лос-Анджелесі, Каліфорнія.


Історії успіху, Новини України та світу, цікавинки

Previous post Next post
Up