США попереджають про фатальні наслідки запровадження нових санкцій проти РФ

Jan 16, 2022 09:28

Все дуже гарно і потрібно, але вводити жорсткі обмеження на військові технології для російських фашистів необхідно було ще у 2014 році, а так маємо як з Німеччиною часів Гітлера - чекали допоки в дупу не вшкварило... - Віктор Станіславович



Оборонна промисловість фашистської росії може не пережити наслідків запровадження нових санкцій США, розповідає американське видання Breaking Defense.

У публікації стверджується, що можливе запровадження Вашингтоном обмежень проти фашистів Москви у фінансовій сфері «буде фатальним для російського оборонного сектора в галузі досліджень та розробок, який гостро потребує інвестицій для розвитку деяких зі своїх новітніх програм, таких як одномоторний винищувач Су-75».

Тільки об’єднавшись ми переможемо і станемо єдиною нацією
Іншою проблемою, з якою, згідно з виданням, можуть зіткнутися російські військово-промислові компанії, стане обмеження доступу до західних комплекуючих та технологічного обладнання. "Здатність вирішувати питання зносу обладнання з кожним місяцем стає все складнішим завданням", - описує Breaking Defense.

Допомога антимосковському українському сайту (за бажанням)
Реквізити: карта “ПриватБанк” № 5168 7456 0964 2191 - Карта “Monobank“ № 4441 1144 2246 2422



росія фашистська, санкції

Previous post Next post
Up