Байден не визнає так звані червоні лінії, окреслені Москвою

Dec 04, 2021 08:55

Якщо коротенько, то Байден сказав Путіну - «...хуй тобі на рило, а не червоні лінії, бидло кацапське...»



Президент США Джо Байден зізнався, що готує заходи проти диктатора Путіна. Про це Байден заявив під час прес-конференції, вона є доступною на YouTube-каналі Білого дому.

Байден зазначив, що готує «всеосяжний та змістовний набір ініціатив», щоб значно ускладнити Путіну агресію проти України та «подальші кроки та дії, до яких, як побоюються, він може вдатися».

Росія обурена! Україна може отримати «Залізний купол»
Лідер США також додав, що перебуває у постійному контакті із союзниками в Європі та Україні.

Президент США Джо Байден розраховує провести з Путіним "довгу розмову" в рамках намічених на найближчий час переговорів глав держав. Про це Байден заявив журналістам перед тим, як вирушити до резиденції в Кемп-Девіді (штат Меріленд).

«Ми давно знаємо про дії Росії. Я очікую, що ми матимемо довгу розмову з Путіним», - цитують ЗМІ американського президента.

США погрожують відрізати оточення Путіна від міжнародних платіжних систем
Його попросили прокоментувати заяви про те, що Москва вважає «червоними лініями», зокрема подальше наближення інфраструктури НАТО до російських кордонів та розміщення на території України ударних комплексів, а також гіперзвукової зброї. «Я не визнаю нічию червону лінію (в контексті України - ред.)», - дав зрозуміти Байден.

Допомога антимосковському українському сайту (за бажанням)
Реквізити: карта “ПриватБанк” № 4149 6293 3005 9817 - Карта “Monobank“ № 4441 1144 2246 2422




російський фашизм, США, російсько-українська війна, Джо Байден

Previous post Next post
Up