Це прийшли не за Бутусовим. Це прийшли за демократією

Dec 01, 2021 10:09

Коли захищали і витягували з полону Савченко, величезна кількість людей добре розуміла чим вона є, справа не в ній чи тепер в Бутусові, і тоді і зараз ми відстоювали і відстоюємо ВІЛЬНУ І НЕЗАЛЕЖНУ УКРАЇНУ... - ред. Віктор Станіславович

Один мій приятель з самого початку війни читав Бутусова і "Цензор". Він не з України, але дуже занурений у наші проблеми. І він вважав, що цих двох джерел і ще пари десь таких самих цілком достатньо, щоб розібратися, що тут у нас до чого і хто кому барига і диктатор.



Коли я йому казала: "твої джерела дещо специфічні, спробуй почитати когось ще" - відповідав, що в нього є голова на плечах, він бачить, хто пише правду.

Коли він мені розповідав про зраду, голу-босу армію і таку іншу оффшорно-липецьку фабрику, я ще і ще раз пропонувала поширити коло джерел інформації.

Коли в 2019 році він сказав: "я не знаю, яким президентом буде Зеленський, але за Порошенка точно не можна голосувати" - я тихо зраділа, що в нього нема українського громадянства і він все одно не голосуватиме.

Зеленский против Бутусова - Полная версия
Але тисячи тих, в кого громадянство є, теж читали Бутусова. І в 19-му році думали так само. Результат ми знаємо.
А тепер настав той незручний момент, коли доведеться нам за Бутусова вписуватися. Так, доведеться захищати його, бо це прийшли не за Бутусовим. Це прийшли за демократією. А коли заберуть демократію, то далі зможуть прийти за ким завгодно.



І так, доведеться захищати нам, громадянському суспільству. Від журналістів щось не очікується актів солідарності. То при "диктаторі" Порошенко можна було ятобінедорогенькі флешмоби влаштовувати і за це нікому нічого не було. А тепер і ссикотно, і команду "фас" не дають.

Mayya Tulchinska

Допомога антимосковському українському сайту (за бажанням)
Реквізити: карта “ПриватБанк” № 4149 6293 3005 9817 - Карта “Monobank“ № 4441 1144 2246 2422




Юрій Бутусов, демократія, Зеленський

Previous post Next post
Up