Подорожчання проїзду може повністю паралізувати Київ

Nov 28, 2021 14:18




Після оголошення представниками столичної влади про можливе подорожчання вартості проїзду в комунальному транспорті й метро до 20 грн серед киян прокотився шквал обурення через таке різке зростання цін, адже в разі такого підвищення проїзд в Києві подорожчає в 2,5 рази - з 8 до 20 грн.

Окрім відверто "непідйомного" для більшості пересічних киян тарифу, більшість людей забуває про те, що таке подорожчання проїзду в транспорті може ще більше знизити його популярність на користь особистих автівок, що тільки посилить рівень заторів в місті.

У Києві зробили рекордне вилучення наркотиків на мільярд гривень
Журналісти Depo.Київ розбирались, як різке подорожчання вартості проїзду може вплинути на завантаженість вулиць та чи є ризик транспортного колапсу.

Задля вирішення проблеми транспортного колапсу в столиці потрібно не лише підвищувати вартість проїзду, але й поліпшувати якість громадського транспорту та робити його привабливішим за особисті автівки. Тобто користуватись громадським транспортом в Києві має стати зручніше та вигідніше, ніж власним авто, це допоможе суттєво розвантажити вулиці міста.

За словами транспортного аналітика Дмитра Беспалова, в Києві потрібно збільшити кількість комунального транспорту, адже до пандемії червона лінія метро вже працювала на межі пропускної спроможності. Також необхідно зробити поїздки на особистому транспорті містом менш вигідними, ніж на комунальному.

Докладніше тут

Допомога антимосковському українському сайту (за бажанням)
Реквізити: карта “ПриватБанк” № 4149 6293 3005 9817 - Карта “Monobank“ № 4441 1144 2246 2422




міський транспорт, колапс, Новини України, Київ

Previous post Next post
Up