Висловлюю глибочезне занепокоєння

Nov 10, 2021 18:30




Сьогодні, буквально пару годин тому з ініціативи німецької сторони відбулася телефонна розмова між виконувачем обов'язків Федерального канцлера Німеччини Ангелою Меркель та Путіним.

Докладно розглянуто ситуацію з біженцями на кордонах Білорусії із країнами ЄС. Висловлено занепокоєння гуманітарними наслідками міграційної кризи.

Президент Росії запропонував налагодити обговорення проблем у прямих контактах представників країн - членів Євросоюзу з Мінськом.

Путін та Ангела Меркель домовилися продовжити розмову на цю тему.

Кремлёвские срочно запустили процесс по втягиванию какашек обратно в жопу
Як там у народній мудрості Німеллера? Коли прийшли по комуністів тощо. Німці вирішили що раз Рашка з ними не межує, газ качає, шмот і брот німецький купує, то й похуй на вибрики Кремлівського карлика - нехай українці, поляки, грузини, молдовани, прибалти, сирійці, лівійці та інші народи самі розбираються з Хуйлом.

А тут несподівано засвітилася перспектива хуєвої хмари сирійців та іракців поповнити низку утриманців у Фатерлянді. І навіть хуй з ним на утримання, країна багата, а от мечеті та гуртки з ісламських інтересів та ісламського електронного рукоділля не гумові.

Пироманы и богохульники
Втім, несподівано Меркель і дупу підняла, і телефонує своєму другові Володимиру.

Ось я особисто висловлюю глибоке, ну просто глибоке занепокоєння цією ситуацією. На підтримку німцям я зараз обов'язково якусь німецьку порнуху подивлюся

Пишет толик с прибором Переклад українською ukrmir.info

Допомога антимосковському українському сайту (за бажанням)
Реквізити: карта “ПриватБанк” № 4149 6293 3005 9817 - Карта “Monobank“ № 4441 1144 2246 2422




Євросоюз, Меркель, Путінська шлюха

Previous post Next post
Up