БЕЗ ПРИКРАС! Вся правда про телеканал "ДОМ"!

Nov 03, 2021 17:21


🔥Жодних санкцій до телеканалу «Дом», який на всю Україну поширює наративи Москви, немає. Про це народна депутатка від «Європейської Солідарності» Софія Федина наголосила з трибуни парламенту, коментуючи діяльність Міністерства реінтеграції.

image Click to view


«У меня багато запитань про так званий телеканал «Дом», який люди по всій Україні називають телеканал «Дно». Телеканал «Дом» створювався для мовлення на окупованих територіях, для інформування про те, що відбувається на контрольованих Україною територіях, задля позитивного іміджу. У результаті на телеканалі «Дом» ми маємо пропаганду культу Сталіна і Леніна, у трансляціях найгіршого пошибу совєтських фільмів», - зазначила народна депутатка.
«На телеканалі «Дом» ми маємо показ України, де Крим є московською територією. І насправді жодних санкцій, жодної кари за це все немає. А з якого дива реклама телеканалу «Дом» є по всій Україні? Нагадаю, телеканал «Дом» мав бути тільки на окупованих територіях, мовлення мало бути 50/50 українською і московською. Для чого, не розумію?! Але результат той, що зараз телеканал по всій Україні московською мовою ретранслює московські наративи і московську пропаганду», - акцентувала представниця «Європейської Солідарності».
«Якщо провал тільки з одним телеканалом, то що говорити про всі інші питання реінтеграції окупованих територій Донеччини, Луганщини і Криму?» - резюмувала народна депутатка.

Софія Федина, Європейська Солідарність

Previous post Next post
Up