Українські військові на Rapid Trident вперше проведуть бойові стрільби з США

Sep 20, 2021 16:27




Україна почала чергові військові навчання «Швидкий тризуб» з країнами Північноатлантичного альянсу і держав - партнерів України. Зокрема, в маневрах, які з сьогоднішнього дня проводяться у Львівській області, беруть участь США, розповіли в прес-службі сухопутних військ Збройних сил України (ЗСУ).

Ці навчання є «важливим кроком України на шляху до НАТО», заявили в ЗСУ. Підкреслюється, що вони повинні підвищити рівень підготовки та оперативності українських військ і поліпшити сумісність штабів ЗСУ, США та інших членів альянсу.

Snipex T-Rex та Snipex Alligator, які були прийняті на озброєння ЗСУ
Загальна кількість військовослужбовців, які беруть участь в Rapid Trident 2021, становить 6 тис. Чоловік. Вони представляють 15 держав. Прийме військові навчання Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Сагайдачного.

Вперше за всю 15-річну історію навчань відбудуться тактичні тренування багатонаціонального батальйону з бойовою стрільбою.

Росія обурена! Україна може отримати “Залізний купол”
У свою чергу українським і американським десантникам поставлене ​​завдання спільно десантуватися з літака військово-транспортної авіації Сполучених Штатів Lockheed C-130.

У навчаннях будуть задіяні оперативно-тактичні безпілотники. БПЛА здійснять зліт з Польщі, перетнуть кордон і стануть «виконувати завдання в інтересах військ».

Допомога антимосковському українському сайту (за бажанням)
Реквізити: карта “ПриватБанк” № 4149 6293 3005 9817 - Карта “Monobank“ № 4441 1144 2246 2422



військові навчання, США, rapid trident, Альянс НАТО, Збройні Сили України

Previous post Next post
Up