Мешканців Гурзуфа примусово виселяють в гірші умови

Aug 21, 2021 10:40

Вони так мріяли про «каміння з неба», ну так мрія майже збулась, тільки замість каміння - плюхи в рило від окупантів... «Расєя пришла, порядок навєла» - від ред. ukrmir.info



У соціальних мережах жителі Гурзуфа розповіли про те, що окупанти примусово виселяють їх з будинків, розташованих поблизу дитячого табору "Артек", надаючи натомість житло в багатоповерховому будинку, який не ввели в експлуатацію.

«Я народилася і прожила на вул. Гайдара 37 років. Тут вже виросли мої діти, а зараз нашу сім'ю з одноповерхового будинку, з окремим виходом хочуть запхати в 12-поверховий будинок з площею менше, ніж у нас зараз. Така "Реновація в Росії"? Новий будинок більше року не введено в експлуатацію, а там вже живуть ті, хто здався і переселився ", - пишуть користувачі соціальних мереж.

Чий Крим? Соловйова неабияк попердолило!
Для того, щоб примусити людей покинути свій будинок і переселитися, їм відключають послуги інтернету і телебачення.

Крім того, кримчани повідомляють про те, що «росгвардія» їх не пропускає додому через головну дорогу, а вимагають обходити територію "Артеку" через трасу, від Краснокаменки до Лаврового. Також місцеві жителі змушені отримувати перепустку, щоб потрапити до себе додому.

"Ні рідних, ні гостей не можна запросити навіть на Новий рік або День Народження! Самоуправство і видворення місцевих жителів! А найгірше, що ні поліція, ні прокуратура не реагує!" - скаржаться жителі селища.

Окупанти в Криму вдерлися і припинили богослужіння в храмі ПЦУ
Також людей обурює якість нового наданого житла від окупантів

"На власні очі бачив, як в цьому будинку на 11 поверсі заклеєна паперовим скотчем величезна тріщина в коридорі з якої сочиться вода. Ходжу до одного в гості, він живе на 11 поверсі. Коли йду від нього, заходжу в ліфт, а ліфт такий гарний, стильний, натискаю на перший поверх, ліфт їде на 12, потім на 11, потім на 10, потім знову на 11, потім на 9 або 8 потім знову на 11, ну ви зрозуміли, а будинку ще тільки рік, підвал вже затоплений до речі, дах протік відразу ", - пише житель нового будинку.

Допомога антимосковському українському сайту (за бажанням)
Реквізити: карта “ПриватБанк” № 4149 6293 3005 9817 - Карта “Monobank“ № 4441 1144 2246 2422



росія фашистська, #камниСнеба, крим окупований

Previous post Next post
Up