Дженіфер Лопес знялася в бікіні на яхті Ахметова

Aug 03, 2021 07:04

Комусь війна і кров, а комусь яхта за 130 млн$. Як сказано - що дозволено Юпітеру, не дозволено бику... Ви головне справно комуналочки сплачуйте, щоб не засмутити «Юпітера»... ukrmir.info



Голівудська акторка і співачка Дженіфер Лопес поділилася відвертим фото, зробленим на борту розкішної яхти за десятки мільйонів доларів. Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.
На розміщеному в мережі фото 52-річна знаменитість позує з розпущеним волоссям в жовтому комплекті бікіні. На Лопес також сонцезахисні окуляри і мінімалістичні підвіска і браслет. Публікація набрала 5,3 мільйона лайків.

Зеленський підпорядковує енергетичну політику держави інтересам Ахметова

Відомо, що Лопес вирушила в круїз по Монте-Карло і Сен-Тропе на суперяхті Valerie з коханим, американським актором Беном Аффлеком. Відповідно до опису в Instagram-акаунті компанії Dynamiq Sales & Charter, 85-метрова яхта оснащена шістьма палубами, великим басейном з джакузі, спа-комплексом і вертолітним майданчиком. На даний момент яхта виставлена ​​на продаж за 130 мільйонів доларів і раніше належала мільярдеру та олігарху Ахметову.

Допомога антимосковському українському сайту (за бажанням)
Реквізити: карта “ПриватБанк” № 4149 6293 3005 9817 - Карта “Monobank“ № 4441 1144 2246 2422



власть олигархов, Ринат Ахметов

Previous post Next post
Up