Зеленський тисне на членів Нацради, щоб закрити телеканал «Прямий»

Jul 01, 2020 20:51




З джерела в Національній раді стало відомо, що сьогодні, в середу, Зеленський зустрінеться з окремими членами Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Керівники незалежного медіарегулятора звітуватимуть Зеленському, зокрема, щодо «кейсу Прямого»: що вже зроблено, які плануються наступні кроки.

Також Зеленському, наскільки зрозуміло, будуть озвучені строки щодо «фіналізації питання» з Телеканалом «Прямий». Мова йде про позбавлення телеканалу права на ефірне цифрове мовлення.

Банда ЗЕ готує закриття нелояльних до чинної влади каналів
Зустріч відбудеться в Офісі Президента. Якщо інформація підтвердиться, це означатиме, що переслідування незалежних телеканалів та радіостанцій найближчим часом перейде в активну фазу.

Формально цьому поки що заважає карантин.

Але це означатиме також і те, що в основі кампанії Національної ради лежить не просто раціональне бажання влади зачистити інформаційний простір від незалежних мовників, що дозволяють собі критику на її адресу.

Сьогодні кошмарять “Прямий”, а завтра прийдуть до тебе, блогер!
У першу чергу в основі цієї кампанії, скоріш за все, лежать емоції, особисті образи ЗЕ, який, як виявилося, має «тонку шкіру» - тобто, зовсім не здатен сприймати будь-яку критику.

Джерело



Кремлевская крыса, Зеленский, реваншизм

Previous post Next post
Up