Подача води на Крим - це вже не червоні лінії, а держзрада

Feb 14, 2020 08:37

Води для кримчан на півострові достатньо! Вода потрібна для окупантів, колаборантів та понаїхавшої саргани з рф. Подача води в АРК означатиме державну зраду. З цього дня Зеленський і хунта слуг Кремля стануть поза законом.

Той, хто пропонує подати воду окупантам на Крим - того треба вважати ворогом України, зрадником і судити його потрібно за законами військового часу. Крапка! СБУ, МВС, де кримінальні справи на Арахамію і решту слуг, які пропонують колаборацію і посягають на територіальну цілісність країни? - Олег Леусенко



Кожна сім'я на Кримі чекає визволення, а не води - Чийгоз

Кожна сім'я на Кримі чекає визволення, а не води. Про це на телеканалі "Прямий" заявив народний депутат, фракція "Європейська солідарність" Ахтем Чийгоз.

"Ми три дні були на адміністративних наших кордонах. І до нас приїхали наші співвітчизники. Ви де-небудь чули пікети, мітинги масові до українців про те, щоб там воду дали, що тепер без води вони, значить, зненавидять Україну? Є інша статистика. 129 тисяч щомісяця, ось в останній місяць з Криму приїхали в Україну для оформлення - не вистачає місць швидкого оформлення документів для наших громадян на Кримі, на території України. Це повністю вся документація від народження дітей, реєстрації шлюбів і так далі, реєстрації майна наших громадян на Кримі.

Минимальная цель «развода» войск, отдать РФ сухопутный путь в Крым
Так ось. Аксьонов, ось цей ось злочинець, бігав по всьому Криму і намагався закрити автомийки, лазні, сауни - природно, для обслуговування маси відкритих військових баз цією водою, яка є на Кримі. А для споживання населенню досить цієї води. Але вона ж зараз перепрофільована - вона ж йде на обслуговування ось цих терористів, які називаються російськими військами, на руках яких кров тисяч і тисяч не тільки наших громадян" - заявив Чийгоз.

Він зазначив, що кожна сім'я в Криму чекає визволення, а не води.

"Так ось. Його швидко з Кремля остудили: "Ти що робиш?" Його терміново викликали туди. Тому що це розцінювалося як така деморалізація суспільства. Воно ж має жити тільки хвалою до Росії, тільки упевненістю до сили й могутності Росії. Причини було дві. Перша - це те, що зараз Путін намагається внести зміни в так звану конституцію ... Друга причина - це стосується того, що ходять думки дуже активно, що до весни у нас тут відкриють воду, і що не потрібно баламутити населення ось такими категоричними заходами.

Воду в Крым? Та пожалуйста!
Так ось. У Криму шість років вже буквально на днях буде ця сумна і трагічна дата входу цих терористичних військ Росії на Крим. А концентрація й опір проти окупанта, організованість цього опору не знижується. Так з повагою повинна нова влада ставитися до цього опору. Якщо вони насправді думають про наших громадян на Кримі, вони повинні знати одне: що там кожна сім'я чекає, коли ми їх звільнимо. Не воду, не ковбасу і не масло", - додав Чийгоз.

зеленые хламидии, вода, Крым, оккупация

Previous post Next post
Up