Зеленський ліквідує парламентаризм в Україні, та зробить Верховну Раду виключно маріонетковою

Jan 14, 2020 09:45

- Просто порівняйте оте все що в нас зараз будується, з нашим північним ворогом-сусідом, або одразу з Північною Кореєю, аналогії не напрошуються? Нічого не помічаємо? - В когось є бажання приєднатись до диктаторських режимів? Чи на часі зупинити цю м’яку капітуляцію??? (ред.  ukrmir.info)



Вже на поточному тижні «слуги народу» збираються розглянути законопроект «про регламент», який остаточно ліквідує парламентаризм в Україні, зробить Верховну Раду виключно маріонетковим органом, якому залишиться натискати на зелені кнопки за вказівкою Офісу президента.

Ось лише кілька норм, які остаточно поховають парламент в Україні:
❎ Голосування за законопроекти відбуватиметься лише в четвер. Інші дні - не можна.
❎ У вівторок та середу депутати зможуть лише обговорювати законопроект та правки. Після цього якісне голосування в четвер буде неможливим.
❎ Один народний депутат не зможе блокувати підписання закону шляхом внесення постанови про скасування. Тобто депутат ВР вже не стає повноцінним суб‘єктом.
❎ Для запитів надається лише 30 хвилин у п‘ятницю.
❎ Законопроекти президента виносяться в залу навіть без голосування за їх включення до порядку денного.

Таким чином, решта фракцій, крім «Слуги народу» просто можуть покинути залу Верховної Ради, адже вони не будуть впливати на процеси. Взагалі.

Це більше не парламентаризм. У разі голосування за законопроект, а воно є дуже ймовірним, Верховна Рада буде практично ліквідована як незалежний та самостійний орган.

Андрій Смолій

Кремлевская крыса, Владимир Зеленский

Previous post Next post
Up