Мета земельної реформи у Зеленського - роздати землю олігархам

Nov 13, 2019 07:42

Мета земельної реформи, яку пропонує ухвалити Зеленський і його команда - роздати землю українським і закордонним олігархам.



Про це в ефірі "Прямого" заявив депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

"Запрошую йти під Верховну Раду, тому що вирішується доля України на найближчі роки. Кажуть, що ті, хто проти того, що пропонує Зеленський і його партія, вони за УРСР чи Північну Корею. Це не правда. Ми не проти того, щоб українці вільно розпоряджались своїм паєм. Але ми проти такого, абсолютно дикого ринку землі. Нам пропонуються закони, у яких нічого не змінено - так само землю можуть купувати іноземці, залишилась можливість купувати по 200 тисяч гектарів в одні руки", - сказав депутат.

Партия “Слуг народа” - интеллектуальное меньшинство - Арахамия
Гончаренко наголосив, що закон про ринок землі має дати змогу українським селянам не лише продавати, але й купувати землю.

"Якщо мета земельної реформи - роздати землю олігархам, тоді це правильні закони. Але якщо мета в тому, щоб у нас з'явився міцний середній клас фермерів - то цей закон не приведе до такої мети. Ми маємо отримати такий закон про ринок землі, щоб український селянин міг не лише продати, але й придбати землю і створити фермерське господарство. Міг обробляти землю й заробляти на життя собі, своїм дітям і онукам і жити на своїй землі", - зазначив нардеп.

image Click to view



Нагадаємо, Артур Герамимов підкреслив, що "Європейська Солідарність" виступає за ринок землі, але за певних умов, які не дозволять обманути українських фермерів.

Раніше аграрії та воїни АТО виступили проти урядового законопроекту про продаж землі.

20 вересня аграрії по всій Україні влаштували акції протесту проти запровадження ринку землі.

З блогу Олег Леусенко



реформы, Гончаренко, законопроекты, олигархи, режим зеленского, земля, узеленского, землевладельцы

Previous post Next post
Up