Початок Маршу захисників на День Незалежності перенесли на 11.00

Aug 14, 2019 10:34

Початок Маршу захисників України на День Незалежності 24 серпня переноситься на дві години - на 11.00.



Відповідну домовленість було досягнуто у вівторок, 13 серпня, під час зустрічі організаторів маршу та представників Офісу Зеленського, повідомляє громадська ініціатива "Захисти Україну" у Facebook.

“На виконання місії розведення державних заходів та Маршу захисників України час початку маршу переноситься на 11:00. Збір залишається на 10:00 - нас чекає доволі довгий процес вітань, шикування, побудови колон та інше. Це робиться не тільки з метою запобігти маніпуляціям, а і з суто технічних причин - щоб учасники державних заходів мали змогу приєднатись до маршу після їх завершення, а їх організатори - звільнити Хрещатик від обмежувальних конструкцій для проходження маршу”, - йдеться в повідомленні.

0,28% и “гражданская война” в Украине
Водночас Марш захисників України відбудеться оголошеним маршрутом та згідно з оголошеним раніше планом, наголосили в громадській ініціативі.

Також підкреслюється, що “марш був, є і залишиться громадським заходом, який не афільовано з чинною владою, не афільовано з якоюсь конкретною політичною силою, не афільовано з конкретною політичною особою”.

Як повідомлялося, у столиці в День Незалежності України з ініціативи ветеранів та волонтерів у столиці відбудеться Марш захисників України без зелені.

Рух маршу розпочнеться від парку імені Тараса Шевченка. Його початок раніше планувався на 9:00. Колона пройде до Бессарабської площі, звідки буде прямувати по Хрещатику. Біля ЦУМу колона, як зазначали організатори маршу вирівняє лад і продовжить рух, щоб прибути на Майдан. Відбудеться колективне виконання гімну України та фотосесія.

Путин и Макрон обсудят ситуацию в Украине. Без Зеленского
Після закінчення офіційної частини маршу всі охочі піднімуться до Михайлівської площі, де відбудеться вшанування пам'яті загиблих воїнів хвилиною мовчання, покладання квітів, урочистий молебень за загиблими в бою.

Після завершення молебня там же відбудеться концерт, організований "Музичним батальйоном".

Олег Леусенко

атовці, активисты, ветераны, анонси, День Незалежності, патріоти, волонтеры, марши, парады

Previous post Next post
Up