На Харківщині переміг кандидат від "Слуги", партнер сім'ї ДТП-вбивці Зайцевої

Jul 23, 2019 07:30




У райцентрі Дергачі Харківської області найбільше голосів зібрав представник партії "Слуга народу" Євгеній Броварників, за повідомленнями ЗМІ - бізнес-партнер рідних Олени Зайцевої, фігурантки справи про ДТП 18 жовтня 2017 року, де на місці загинули п'ятеро, шостий померла в лікарні і постраждали 11 людей.

Про факт перемоги Євгена Пивоварова повідомляє сайт Центральної виборчої комісії (ЦВК).

За даними ЦВК, за результатами підрахунку 100% бюлетенів у 175-му одномандатному виборчому окрузі (Дергачі) найбільше голосів виборців - 43,95% голосів (29949 громадян) - зібрав висуванець партії "Слуга народу" Євгеній Броварників.

Пивоваров переміг Володимира Кацубу - кандидата від партії "Опозиційний блок", який зібрав на виборах 19,39% голосів виборців (13217 громадян).

Євгеній Броварників не вважає себе політиком і, за його словами, вирішив стати депутатом ВР для досягнення миру, рівноправності всіх перед законом і побудови реальної конкурентоспроможної економіки.

Теперь Зеленскому ничто не мешает выполнять свои предвыборные обещания
Як повідомлялось раніше, 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова автомобіль Lexus під керуванням 20-річної студентки Олени Зайцевої виїхав на перехрестя на червоний сигнал світлофора і врізався в Volkswagen Touareg під керуванням 49-річного підприємця Геннадія Дронова, який рушив з місця на жовтий сигнал. В результаті автомобіль Зайцевої відкинуло на групу пішоходів на тротуарі. П'ятеро загинули на місці, шоста померла в лікарні, постраждали 11 осіб.

26 лютого 2019 року Київський райсуд Харкова засудив Олену Зайцеву і Геннадія Дронова до десяти років позбавлення волі кожного і ще до 3-х років позбавлення права керування автотранспортом.

Александра Ефремова освободили из-под стражи
26 березня адвокат Олени Зайцевої Юлія Плетньова в апеляційній скарзі попросила суд пом'якшити покарання Зайцевої до 5 років позбавлення волі та 2 років позбавлення права керувати автотранспортом, а також звільнити її від основного покарання з іспитовим строком на розсуд суду.

1 квітня кримінальну справу Зайцевої та Дронова надійшло в Харківський апеляційний суд для оскарження вироку.

Що стосується сім'ї Олени Зайцевої, то, за повідомленнями ЗМІ, її вітчим - крутий бізнесмен, він не вважає її винною взагалі.

Прохання до камрадів допомогти харківському волонтеру!
Наш волонтер з Харкова, місто, яке зараз знаходиться майже на передовій від навали русскогомирку. Знаю, як тяжко просити, коли скрута, але вади здоров'я змушують людей звертатись по допомогу до побратимів: https://oleg-leusenko.livejournal.com/11842352.html

Слуга Народа, Депутаты, выборы, Харківщина, мажоритарные округа

Previous post Next post
Up