Ненависті псот

Aug 29, 2011 21:25

Вибачте, щаз буду матюкацця.

Карочі, всі знають, шо я буржуазний націоналіст, патріот до самого необрізаного кінчика свого єстєства і всьо такоє. Хочу вам сказати таке. З такими друзями і патріотами, яких хуєва туча розвелася, ніяких жидонегрокацапів, які поїдають українських младєнцев, не треба. Тут своє гамно воняє так, шо самий посконний і домотканий кацап з севастопольских форумів видасться прілічним чєловєком і цікавим собєсєдніком.

От вийде якесь інтерв'ю з Андруховичем, наприклад. Так стовідсотково вилізе якесь уйобіщне гамно з ніком тіпа Світлий Спогляд чи ше якась клініка, прости господи, почне мєтати своїм калом і вопше засирати ноосферу своїми убогими тіпапатріотичними видєлєніями. Я б за слово "лібераст" вопше в Черкаси на хімію слав. Тебе, бльо, бидло і рагуля якось цивілізують, з цього болота намагаються зробити якесь культурне середовище, так нє - вилазить чмо і дріщ сумнівних кровєй, мєжду прочім, і пиздить, і пиздить, і пиздить... Ти, бльо, піди шось зроби, шоб в тебе у під'їзді не насцяно було хоча б. Так ссикатно ж, в інтернетах звиздіти - не мішки ворочати!
Головне от шо - якшо війна чи якісь селеніти на Україну нападуть, так оці ж галімі симулякри не те, шо пизди космічному чи кацапському загарбнику не дадуть, так підуть співпрацювати з окупаційним негуманоїдним урядом, до баби Параски не ходи!
Є кілька десятків людей, які вас, підарасів, хоч якось намагаються цивілізувати. Закрий хлібало, внімай і видушуй з себе по краплі рагуля, дибіле!

П.С. Самий по собі факт володіння українською, носіння вишитою сорочки, тату з Шевою і тризубом ше жодне гамно не зробили людиною, шоб ви знали.

Євгеніванович каже, підараси, Казли, Із жизні животних, Колапс колумніста

Previous post Next post
Up