(no subject)

Aug 14, 2010 19:19




ПІДТРИМАЙ 5 КАНАЛ

Роман Сухан, 14.08.2010

Шановні колеги.

У понеділок 16 серпня відбудеться чергове слухання у справі про частоти "5 каналу" у апеляційному суді. Є інформація про тиск на суддю і про сценарій швидкого "пропихання" нашої справи по усім судам з метою швидше закрити і забрати в "5 каналу" частоти.

Колектив каналу збирається в цей день відстоювати правду своєю пристуністю біля суду. Усі бажаючи підтримати працівників "5 каналу" можуть прийти 16 серпня о 10-30 до метро "Арсенальна" (біля гармати). Звідти буде організована хода до Київського апеляційного адміністративного суду і пікет (вул. Московська, 8, кор. 30).

Нам дуже потрібна підтримка наших колег, глядачів 5 каналу і усіх не байдужих в цей день.
Якщо маєте можливість прийти особисто - ми Вам раді
Якщо запросите ваших друзів, вони стануть нашими друзями
Якщо розкажете про пікет на сторінках свого жж і розішлете 5 людям у вашому ICQ - прийде до Вас щастя

P.S. 5 канал складається із двох компаній ТРК "Експрес-Інформ" та ТРК "НБМ", які об’єднали свої частотити воєдино. Дотепер нам це дозволяли. Але надалі Нацрада планує насильно на поділити. Тоді кожен з двох каналів лишиться ні з чим. Оскільки один з каналів муситиме стати просвітницьким (за умовами ліцензії) то іншому для інформаціного каналу залишиться мінімум частот. Фактично 5 канал такий який він є сьгодні зможуть бачити лише невелика частина наших глядачів і це призведе до вимирання 5-го як першого інформаційного.

( http://blogs.telekritika.ua/?id=1671& )
Previous post Next post
Up