nuo ko ir bepradėt

Jul 08, 2009 20:56

kai šitiek gerų dalykų?

TXTS FRM LST NGHT
, kur sudedamos įdomesnės praeitos nakties sms žinutės (kažkas panašaus į fml.com, dažniausiai)
Yra visai tokių nieko:

(310): ohhhh fuckk. chicks a dude.
Arba
(612): What started out as a threesome has become me sitting here watching them have sex... Can I get a ride home?
Arba
(909): WHY DIDN'T ANYON E TELL ME SHE WAS SIXTEEN.

:D

Bet koks gėris yra čia. Rimtai. Nuostabu. Neįtikėtinai.

"Šiomis dienomis Lietuvoje organizuojamas sunkiosios muzikos festivalis „Velnio akmuo“. Lietuvos egzorcistai neretai susiduria su asmenimis, nukentėjusiais nuo subkultūrų, kurių viena iš išraiškos priemonių yra mirties kultūros propagavimas."
Ir tikrai negaliu nepritart. Šiaip visą kreipimąsi (bei pranešimą spaudai apie egzorcistų  asociacijos susikūrimą) cituočiau ir cituočiau, nes kiekvienas.žodis.perlas., bet dabar pakalbėkime apie tai, kad duotuoju momentu tikrai gaila, kad gražuliams nepavyko prastumt to nepilnamečių apsaugojimo nuo neigiamos informacijos įstatymo.

Nes atsiprašant, kas čia per gėrio (egzorcistų asociacija) ir blogio (mirties kultūra) kova? Egzorcistai kovoja pranešimais spaudai? Nesitepdami rankų? Atsiprašau?? O kur tikroji kova, kur piktųjų dvasių išvarymas? Kur kraujai ir putos?
O va taip įsivaizduojam - budi budrieji egzorcistai, tyko, laukia tų niekingųjų metalistų koncerto. Gauna slaptą žinutę (ne googlina pvz.) , surengia pasalą, apsupa metalistus ir išvaro visus piktuosius demonus, išgelbėja pasaulį, kuris, kaip jam ir dera, nieko nesužino, nes tikrosios gėrio ir blogio kovos turi vykti slaptai, o ne interneto portaluose. Rimtai, reikia uždraust visą neigiamą informaciją, vien dėl kokybiškų gėrio ir blogio kovų. Ir viskas tyliai išsispręstų. Nugalėtų arba gėris, arba blogis (šiaip statyčiau už blogį, nes kožnas egzorcistas akis išdegtų pamatęs Vrangsinn’s Ass, pridėtų kelnes sutikęs Maniac (Mayhem) su ta kiaulės galva rankoje ir visi šuoliais lėktų nuo Høst, nes he rocks with his cock out!!)

Nope, egzorcistų asociacija per se manęs nestebina. Bet jei gražulio įstatymas galiotų, gi visa asociacija su visais egzorcistais būtų už įstatymo ribų, nes gi tikrai kas čia teigiamo informacijoje apie piktųjų dvasių išvarymą? Uždraust! Išlepo tie kovotojai už gėrį. Pranešimais spaudai su mirties kultūros demonais kovoja. Kokia gėda.

politiniai minedai, gėris ir grožis, debilai ant lt, interneto purslai, muzika

Previous post Next post
Up