naujaz etapaz

Jun 11, 2009 15:01

, kurs prasideda pasibaigus senam. Nauji lūkesčiai, poreikiai ir omg, nekalbėkim apie tai, kol dar galim nekalbėti, plz plz plz, nes. ..  Nes.
Heee, nesulauksit.

Geriau pakalbėkim apie dopaminą. Ne, ne narkotikas, bet kažkas panašiai, gaminasi rūkalių smegenyse, sukelia malonumo pojūtį - išskaičiau šią info reklaminiam plakate Senamiesčio poliklinikoj - ir dėl to taip sunku mest rūkyt. Bet never fear, parodytas ir preparatas, kuris daro tą patį. Man tai ir kitokios priemonės navalom dopamino išsiskiria, kai pagalvoji (A. Skarsgard - yes, I'm naked in season 2).
True Blood jau sekmadienį, lialialia.

Tiesa, dar apie įdomiai parinktus tinklapių pavadinimus. Nesudarinėju jokių dešimtukų ar penketukų, hello, su mano  sugebėjimu sutelkt dėmesį, tai net trejeto neverta tikėtis. Kol kas pirmavo pleiskanos.lt ir hemorojus.lt. Nerealūs pavadinimai, paskutinio taip ir neišdrįsau atidaryt, nes kiek baugu. Bet - štai kokį tinklapio adresą užmačiau rinkiminiame stende - atsiduosiu.lt.
Jau galvojau - na, stoties rajonas, gal kokios mergaitės verslą online pradėjo. O taigi čia pretendento į EP svetainė. O tu kvrmatka.

true blood, pretties, poliklinika, 4zelulz, internetas

Previous post Next post
Up