kaip taip ir nutiko,

Dec 27, 2006 16:11

jog radau darbiniam stalčiukyje karakumų saldainių. Ir paėmiau vos 2, o kitus nunešiau buGalterei, griežtai prisakiusi man nebeatiduot, nebent ateičiau pasivaišint beisbolo lazda nešina. Nu, ji smulki moteraitė, neatsilaikytų svetingumo dėsniams.

Blbl, kokia piktinanti situacija tarpušventyje dirbt.

Kažkaip per pietų pertrauką susišvietė, kad PC Europa galėčiau nusipirkt usb min 2 GB fotoprekių parduotuvėje trečiam aukšte, bet smarkiai klydau, bet čia nereikia kaltinti nuo kalėdinių šopingų apdujusios galvelės. Ką mačiau regėjau, bet tai ne esmė, nes mane matė ir regėjo stilistas, kur per tango TV laidą veda, tas kurs deda skersai išilgai ant visų ponių irgi praeivių paprastųjų bei komentuoja 'ne, nu siaubas, kaip galima taip atrodyt?' Galima, oi galima, kaip pvz šukuosena vadinasi - minimum pastangų ir minimum rezultatų ir t.t. panašiai :D Man tarpušventis. Man tas pats. A man - tarpinė būsena. Kitaip tariant - gilus pofik. Bet tas darbas, ach, kokia kančia. Kurią kiek palengvina saldus laukimas - OMG, RYT RUDOLFAS!!!!!!!

O, ką dar atsiminiau - kai ėjau atgalios, prieš mane pleveno neidentifikuojamas padaras. Kažką nešėsi rankoj vienoj, prisispaudęs alkūne (priėjus pamačiau, kad butelį ir kažkokius maišelius), vis rinko įv. keistus daiktus nuo šaligatvio, visas plėvesuodamas ir netgi priguldamas. Kelnės itin pažemintu liemeniu, nes sėdmenys, taip sakant matėsi iki pusės, vis tempė laisva ranka kelnes aukštyn, kelnės smuko, tarpuose tarp tempimų kažką rinko nuo šaligatvio, pleveno ir maskatavosi. Jaunas. Deja, priartėjau, deja, pamačiau, kad renka nuorūkas. Pasislėpiau paskui arbatos ir prieskonių barduotuvėlėj, turiu dabar 'bancha' žaliosios nearomatizuotos. Ir prieskonių.

Kuriu ilgamečius planus. Žiūriu į priekį. Pirmyn.

planai, šokoladas, žalia arbata, tarpušventis

Previous post Next post
Up