melžti, melžti kol išmelši

Mar 16, 2009 20:36

(kokia graži ta lietuvių kalba. Melžti. Nu žeuriai gražus žodis.)

Bet čia melžia Twilight frančizę visi, kas netingi :D Ofkoz, gay porn Twinklight tai tikrai turėjo atsirast, nes net Buffy the Vampire Slayer turėjo Buffy The Vampire Layer :D. Šiaip tai netoli ir nuo originalaus siužeto, tik su detalėmis.

Bet! Štai užveizėkim:



Vampyras Vladas, kuris aplanko tave kas 28 dienas ir gerai nučiulpia. Down there. Mmm. Blbl. Blblblblblll., bet taip nepolitkorrect, kad net correct :D

Ta proga dar apie du filmus, matytus aną savaitę.

Jis ne tau.
Nu ką galiu pasakyt ir net nesitengdama apsaugoti nuo spoilerių, bet Benas Aflekas nenori vesti Jennifer Anniston, o šiai gerokai pabodo būt ta trečia nereikalinga dar nuo Brado Pitto laikų., tas susimyli ir paslepia sužadėtuvių žiedą ant klozeto dangčio. Nu gerai, ne, savo senose darbinėse neskalbtose kelnėse.
Jennifer Connely pameta savo no name vyrą, su katruo kažkodėl miega eilinę totalią tuščiagalvę vaidinanti Scarlet Johhanson, nes Jennifer Connely vieta Labyrinthe su the Gobling King, ofkoz :D
Dar ten kelios kažkokios siužeto linijos buvo, bet galvoje neužsiliko va taip nieko.

Blue penis! Oi, Watchmen.

300 režisierius, bet jei ten buvo visa!armija!raumeningų!spartiečių! tai čia laksto vienas, žydras, nemirtingas, genialus, stebuklingas, kone visą laiką nuogas ir kankolais tintaluojantis Doctor BluePenis Manhhattan. Nejuokauju.



Visiškai taip, kaip komikse (trumpa maldelė photobucket neištinti šio tikrai nepadoraus paveikslėlio)



Tai jau maždaug aišku apie ką filmas, ką? :D

Apie gėrio ir blogio kovas. Truputį alternatyvios istorijos (Nixonas 4 kart USA prezidentas, Vietnamo karą laimi amerikiečiai, padedami ne napalmo, o Dr Blue Penis). Bet kovojant dėl gėrio, galima kovoti visomis įmanomis priemonėmis. Ir dėl gėrio reikia žudyt. Kill em all!!! :D Labai pamokanti žinutė :D

Kai kurie veikėjai - superiniai. Ypač žudikas manijakas Rorchakas su besikeičiančia kauke. Toks visas teisingas. Dar Commedian <3 Kai kurie visiškai lievi, bet ką padarysi, gerai atrodo su aptemptais latekso kostiumais.

Šiaip tik keturis kartus žiūrėjau į laikrodį, nu kada ta kankynė baigsis, nes norėjau rūkyt gerokai užtempta ir logika? Kam reikia logikos? Kai galima truputį pasprogdint ar priartint vienos iš superherojų papukus ar jau minėtą blue penis.

Reiškia - tikrai geras filmas. Rekomenduoju. Vien dėl pamokančios žinutės - DĖL GĖRIO REIKIA ŽUDYT!! (nieko neįžeidžiau capslokais? GAILA!!!)

lol, filmai, advertising

Previous post Next post
Up