juokas - dalykas rimtas

Feb 04, 2009 15:08

tokios mintys kyla, kai sąmoningai ir nesąmoningai susiduri su LT humoristais. Sąmoningai - kelis kartus žiūrėjau per tv Humoro klubą. Vienas humoristas visai juokingas - jo R.Žilinsko interpretacija privertė nusišypsot, o "riaušės prie Takeši pilies" ir gan nieko. O daugiau... O daugiau... visi humoristai man primena Č.Čaplino filmus. Kai labiau gaila, nei juokinga, nes kas čia juokinga, kai vargšas valkata bėga nuo policininkų/poniučių/likimo? ;_; Va.

Nesąmoningai - visiškai pakankai visų dzin, kei-kę-diū ir pan anonsų. Net norisi pažeisti kažkelintą ten Dekalogo įsakymą ir sakyti - nu Dieve Dieve. Antras galas? Antras galas! Publika - instant HAHAHAHAHA. Turbūt tokia formulė.

Dar, geras humoras yra brangus, kaip sako mano mėgstamas Jonathan Ross. (Ross joked at the British Comedy Awards that his salary meant that he was "worth 1,000 BBC journalists". Ne, nu rimtai, LOL :D). Bet musiet verta mokėt, nes juo-kin-ga. Ach, tie britai ir jų britiškas humoras. Net ir Benny Hill pošlumas toks kažkoks ... juokingas? Nekaltas?

Nors ką aš čia varau, šiuo metu man nėr juokingesnio dalyko nei verslo žinios per visas įmanomas tv. Būna lololol. Ai, dar turiu silpnybę visiems pranešimams apie tūkstantmečio projektą, valdovų rūmus ir kultūros sostinę. Tas pats, kas Čaplino filmai.

lt humoras, lauke šalta, iliuzijos, tv, debilai ant lt

Previous post Next post
Up