easy like a sunday morning

Feb 01, 2009 20:24

bet tai nebent šampaną gert pusryčiams, tada bus easy mornings. Gal reiktų ir pradėt. Bet dabar vakaras ir kada pradės dienos ilgėt, o pavasaris kada ateis? Dieve, nu kiek tu gali skųstis ta žiema, bet pasirodo - galiu.

Besilaukianti draugė sako - noriu, kad mane fotografuotum, kol aš dar kūda, aš sakau - gerai gerai, you one hot mama. O kas tėtis. :)
Blogai, kai teorinis (-iai), dar blogiau, kai nenori matyt ir regėt, nes beveik tip top kaip iš Žemaitės (:'D) aprašymų. Ne, ne Vingių Jonas, o toks Petras Kurmelis, kuris vis žiūrės kas bus toliau. Taip ir gyvenimą pražiūrėt galima. Dieve, kas jai ant proto kritę buvo, taip tik man dabar lj ir aprašinėt, ar ne? Ne mano reikalas.

Jetau, kaip šalta, pirštai vėl sužvarbo, o kiek ten paeit teko, vos nuo Vokiečių g. A, praeinant pro Dublinerį prisivijau 2 moteraites, kurių viena jau labai pilvota. Pilvotoji griežtu balsu ūdijo rūkančiuosius, netyliai taip - TAI NĖRA JUMS JOKIOS KRIZĖS, KAD PO KABOKUS VAIKŠTOT??? O iš aprangos tikrai neatrodė iš gatvės pranašautojų.

Nėščios moterys yra labai įdomu.

Reikia dar arbatos, vėl kosėt pradėsiu.

pasakyk dievui savo planus, nesugalvoju tinkamo tago, žiema

Previous post Next post
Up