gera pradžia - pusė darbo

Jan 26, 2009 19:29

o 2 valandų trukmės LOST penkto sezono pradžia ypač. Nebus jokių spoilerių, bet manau, kad bet koks serialas iškart kokybiškai pagerėja maždaug 200%nuo shirtless Sawyer. O čia! Shirtless!Sawyer! visas 1.5 serijos.
Pagrindinė LOST'o taisyklė, kad negražūs/įkyrus/lievi must die pirmi, išlaikyta.
Pirmųjų serijų parodija su nuotraukom : And we’re all like HOLY SHIT WHAT IS THIS, LORD OF THE RINGS!? And Sawyer’s all “FOR FRODO!!!!!” and everyone runs away!!!
:D

Nelabai gerai su Lūpdažių džiunglėmis. Nėra geros pradžios, neįtraukia net Niujorko vaizdai ir visiškai pasakiškos bei nerealios situacijos. Pagrindinės herojės tokios sintetinės, siužetas - nu man jūsų problemas, tad gal rimtai reikėtų serialui pasiskolinti Sawyerį.

Ir dar lauksiu True Blood tęsinio.
Pirmas sezonas įtraukė ne vien vampyrais, kurie geria susintetintą kraują arba užglamūrina savanorius kraujo bei sekso donorus, bet ir stipriu bei visiškai nepolitkorekt humoru bei drąsiomis scenomis (ne vien sekso, nors aišku, HBO nesidrovi).
God hates fangs :D Bet kiek sunkiau tiems heiteriams su tokia dantinga mažuma ir dar gerai įvaldžiusia glamour.
Labai šauni įvadinė daina - I wanna do bad things with you.

O dabar siunčiuosi ir žiūriu Will & Grace. Hee.

Šiandien kinietiški nauji metai! Raudonojo jaučio! Reikia nemiegoti iki vidurnakčio, šaudyti fejerverkus ir išdabint namus raudonais žibintais. Kas netingi, aišku.

tv, shirtless sawyer, lost

Previous post Next post
Up