i don't know how to looooooove you

Nov 10, 2008 12:56

:D galima būtų pasakyt, kad kalta kraka, nes ji ten prieš meleoną interneto amžių  įdėjo youtubinį filmuką su JCS arija, o JCS is da shit. T.y. DA SHIT (ETA: vertimas maumamz - šedevras). Iš A.L.Weber ir net gal apskritai. Nors Evita irgi yra puiku, o Sunset Boulevard taipogi.
Ir netikėtai! Vaje! ATRADIMAS krakos įrašo komentaruose! Jesus Christ Superstar 2000. Apie kurį nežinojau. D:
Kokiam  urve aš slėpiausi? Kad šitoks lobis pro akis prasprūdo? Tik Jezus nu jau toks jeeezus, kad net jezau jezau.

Geriausia (kaip visuomet) blogiečiai. Sleazy Judas pvz. nerealus. Erodas <333

Bet geriausias yra sado mazo into leather oh so gay Poncijus Pilotas. JIS MIEGA LOVOJ SU BOTAGĖLIU!!! <3333 (nors neturi arklio :D)

image Click to view


Ir sapnuoja apie savo svajonių vyrą! Kuris būtų into kinky games!! Ir, dievulėliau, jo sapnai išsipildo su kaupu, OMG, I SHALL FLOG HIM, ir rimbai bei kraujai (7 min trukmės klipas, bet NEREALUS), tik va Jezusas pamiršta safe word, o kai Pilotas visas susisielojęs glaudžiasi bei tikisi šiobeito, Jėzus pirmą kartą per visą miuziklą normaliai reaguoja - koks dar safe word? Safe word is 4 pussies! :DDD

Ok, akmenys, supuvę kiaušiniai ir pomidorai ar šokoladas bei meilės prisipažinimai, laukiam.

Tai va. 5dienį buvau A.L.Weber miuziklo arijų koncerte. Siemens arena yra blogis, bet koncertas labiausiai patiko savo punktualumu. Parašyta, kad pradžia 20:00, tai pradžia 20:00, bitchez! Stiprūs balsai ir viskas ok ten buvo.

Per pertrauką girdėjau nerealų pokalbį apie geriausią vilnos skalbiklį. Rimtai. Pasirodo, tos reklamos, kur negali patikėti žmonės, kad tai tikrai ne naujas megztukas, o viso labo išskalbtas 'insertyourfavoritebrandhere' yra IŠ GYVENIMO. Įdomu net, gal rankinuke nešiojosi kokį butelaitį? Miltelių pakelį? Paklausia - čia naujas megztukas? Ir ištraukia išdidžiai skalbimo priemonę. IŠ GYVENIMO, sakau jums.

i'm a pervert, iš gyvenimo, jesus christ superstar 2000, muzika

Previous post Next post
Up